מרק דלורית צלוי עם אורז בר ותפוחים
מרק דלורית קלוי עם אורז בר ותפוחים נטול גלוטן, וצמחוני מרק. מנה אחת מכילה 152 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. גשו לסופר וקנו חמאה, טימין, מרק ירקות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו דלורית צלויה וסלט אורז בר, דלורית כפרית ומרק אורז בר, ו עוף Crockpot, אורז בר ומרק דלעת סקווש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל-350 מעלות.
מניחים את השקדים על תבנית אפייה; טוסט עד ריחני, רועד את המחבת פעם או פעמיים, על 10 דקות.
העברה ללוח חיתוך בערך לקצוץ.להעלות את החום בתנור ל 400 מעלות.
חותכים את הדלעת לחצי לאורכו ולהסיר את הזרעים ומיתרים.
מקום לחתוך בצד למטה על נייר קלף מרופד אפייה. לאחר התנור יש מראש מחומם למקם את הדלעת על המדף המרכזי וצולים עד רך וריחני על 30-40 דקות, בהתאם לגודל של הדלעת.
הסר מהתנור ולתת מגניב כמעט לחלוטין לפני שתמשיך.לגרוף את הבשר מן הסקווש לשים אותו בקערה ולהניח בצד. השליכו עורות.באמצעות סיר מרק גדול, מחממים 2 כפות חמאה על אש בינונית, מוסיפים את הבצל, סלרי וגזר ומבשלים, ערבוב מדי פעם, כ -10 דקות.
מוסיפים את הדלעת השמורה, לפת, גזר לבן, 2 כפיות מלח, וכמה פלפל; מבשלים ערבוב עד הירקות מצופים היטב.
מוסיפים כ 3 ½ כוסות של מרק הירקות לסיר יחד עם הקורנית; להביא את זה לרתיחה, נמוך יותר את החום לרתיחה. מבשלים ערבוב מדי פעם, עד הירקות התרככו, כ -30 דקות.ממלאים מחבת רוטב קטנה עם מים, מוסיפים חצי כפית מלח והאורז. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה; להפחית את החום. מבשלים עד האורז הוא מכרז, כ 45 דקות.
הסר את המרק מהחום ולתת לו לקרר כמה. באמצעות בלנדר טבילה לעבד את המרק עד חלקה קרם להתאים מרקם עם שאר המלאי לפי הצורך. להחזיר את המרק לחום בינוני ולאפשר לו לחמם מחדש.ממיסים את השארי 1 כף חמאה במחבת סאוט .
מוסיפים את התפוח ומבשלים עם החוצה מטריד עד מעט השחמה ורך, על 3 דקות.
מוסיף את פרוסות בצל ירוק, הנותרים ½ כפית מלח, וקורט של קאיין. מבשלים דקה נוספת בעדינות ערבוב התערובת יחד.
מוסיפים את האורז מבושל לסיר ומערבבים אותו היטב מחומם דרך.מצקת את המרק לתוך קערות מרק בודדות, ומקשטים עם תפוחים, בצל ירוק ושקדים.