קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות7
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק דלורית צלוי עם אורז בר ותפוחים

מרק דלורית צלוי עם אורז בר ותפוחים
מרק דלורית קלוי עם אורז בר ותפוחים נטול גלוטן, וצמחוני מרק. מנה אחת מכילה 152 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. גשו לסופר וקנו חמאה, טימין, מרק ירקות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו דלורית צלויה וסלט אורז בר, דלורית כפרית ומרק אורז בר, ו עוף Crockpot, אורז בר ומרק דלעת סקווש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-350 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים את השקדים על תבנית אפייה; טוסט עד ריחני, רועד את המחבת פעם או פעמיים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
העברה ללוח חיתוך בערך לקצוץ.להעלות את החום בתנור ל 400 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
חותכים את הדלעת לחצי לאורכו ולהסיר את הזרעים ומיתרים.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
5
מקום לחתוך בצד למטה על נייר קלף מרופד אפייה. לאחר התנור יש מראש מחומם למקם את הדלעת על המדף המרכזי וצולים עד רך וריחני על 30-40 דקות, בהתאם לגודל של הדלעת.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
הסר מהתנור ולתת מגניב כמעט לחלוטין לפני שתמשיך.לגרוף את הבשר מן הסקווש לשים אותו בקערה ולהניח בצד. השליכו עורות.באמצעות סיר מרק גדול, מחממים 2 כפות חמאה על אש בינונית, מוסיפים את הבצל, סלרי וגזר ומבשלים, ערבוב מדי פעם, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
סכין קילוףסכין קילוף
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוסיפים את הדלעת השמורה, לפת, גזר לבן, 2 כפיות מלח, וכמה פלפל; מבשלים ערבוב עד הירקות מצופים היטב.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
לפתלפת
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סכין קילוףסכין קילוף
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
מוסיפים כ 3 ½ כוסות של מרק הירקות לסיר יחד עם הקורנית; להביא את זה לרתיחה, נמוך יותר את החום לרתיחה. מבשלים ערבוב מדי פעם, עד הירקות התרככו, כ -30 דקות.ממלאים מחבת רוטב קטנה עם מים, מוסיפים חצי כפית מלח והאורז. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה; להפחית את החום. מבשלים עד האורז הוא מכרז, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס צנוברים, קלויים1/2 כוס צנוברים, קלויים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
אפונה גויה®אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
לנקז ולהניח בצד.
10
הסר את המרק מהחום ולתת לו לקרר כמה. באמצעות בלנדר טבילה לעבד את המרק עד חלקה קרם להתאים מרקם עם שאר המלאי לפי הצורך. להחזיר את המרק לחום בינוני ולאפשר לו לחמם מחדש.ממיסים את השארי 1 כף חמאה במחבת סאוט .
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מוסיפים את התפוח ומבשלים עם החוצה מטריד עד מעט השחמה ורך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
12
מוסיף את פרוסות בצל ירוק, הנותרים ½ כפית מלח, וקורט של קאיין. מבשלים דקה נוספת בעדינות ערבוב התערובת יחד.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
13
מוסיפים את האורז מבושל לסיר ומערבבים אותו היטב מחומם דרך.מצקת את המרק לתוך קערות מרק בודדות, ומקשטים עם תפוחים, בצל ירוק ושקדים.
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושלאורז מבושל
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
מצקתמצקת
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
14
מגישים חמים.