קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות7
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק דלורית צלוי עם אורז בר ותפוחים

מרק דלורית צלוי עם אורז בר ותפוחים
מרק דלורית קלוי עם אורז בר ותפוחים נטול גלוטן, וצמחוני מרק. מנה אחת מכילה 152 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. גשו לסופר וקנו חמאה, טימין, מרק ירקות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו דלורית צלויה וסלט אורז בר, דלורית כפרית ומרק אורז בר, ו עוף Crockpot, אורז בר ומרק דלעת סקווש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-350 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מניחים את השקדים על תבנית אפייה; טוסט עד ריחני, רועד את המחבת פעם או פעמיים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
העברה ללוח חיתוך בערך לקצוץ.להעלות את החום בתנור ל 400 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
4
חותכים את הדלעת לחצי לאורכו ולהסיר את הזרעים ומיתרים.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
5
מקום לחתוך בצד למטה על נייר קלף מרופד אפייה. לאחר התנור יש מראש מחומם למקם את הדלעת על המדף המרכזי וצולים עד רך וריחני על 30-40 דקות, בהתאם לגודל של הדלעת.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
6
הסר מהתנור ולתת מגניב כמעט לחלוטין לפני שתמשיך.לגרוף את הבשר מן הסקווש לשים אותו בקערה ולהניח בצד. השליכו עורות.באמצעות סיר מרק גדול, מחממים 2 כפות חמאה על אש בינונית, מוסיפים את הבצל, סלרי וגזר ומבשלים, ערבוב מדי פעם, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
סכין קילוףסכין קילוף
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מוסיפים את הדלעת השמורה, לפת, גזר לבן, 2 כפיות מלח, וכמה פלפל; מבשלים ערבוב עד הירקות מצופים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
לפתלפת
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
סכין קילוףסכין קילוף
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
8
מוסיפים כ 3 ½ כוסות של מרק הירקות לסיר יחד עם הקורנית; להביא את זה לרתיחה, נמוך יותר את החום לרתיחה. מבשלים ערבוב מדי פעם, עד הירקות התרככו, כ -30 דקות.ממלאים מחבת רוטב קטנה עם מים, מוסיפים חצי כפית מלח והאורז. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה; להפחית את החום. מבשלים עד האורז הוא מכרז, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס צנוברים, קלויים1/2 כוס צנוברים, קלויים
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
לנקז ולהניח בצד.
10
הסר את המרק מהחום ולתת לו לקרר כמה. באמצעות בלנדר טבילה לעבד את המרק עד חלקה קרם להתאים מרקם עם שאר המלאי לפי הצורך. להחזיר את המרק לחום בינוני ולאפשר לו לחמם מחדש.ממיסים את השארי 1 כף חמאה במחבת סאוט .
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מוסיפים את התפוח ומבשלים עם החוצה מטריד עד מעט השחמה ורך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
12
מוסיף את פרוסות בצל ירוק, הנותרים ½ כפית מלח, וקורט של קאיין. מבשלים דקה נוספת בעדינות ערבוב התערובת יחד.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
13
מוסיפים את האורז מבושל לסיר ומערבבים אותו היטב מחומם דרך.מצקת את המרק לתוך קערות מרק בודדות, ומקשטים עם תפוחים, בצל ירוק ושקדים.
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושלאורז מבושל
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
מצקתמצקת
גב שומן חזירגב שומן חזיר
14
מגישים חמים.