קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות7
סוגי מאכליםמרקים
מגזין

מרק דלעת מתובל עם מרשמלו קינמון, פפיטה Streusel, וקרם קצפת Fraîche

מרק דלעת מתובל עם מרשמלו קינמון, פפיטה Streusel, וקרם קצפת Fraîche
זה מושלם עבור חג ההודיה. גשו לסופר וקנו דלעת, סלרי, ג'ינג'ר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: סבתא סמית תפוחים ופודינג לחם זנגביל עם שעועית וניל קרם אנגלייז וקרם פרש קצפת, עוגת חמוציות עם קרם פרש קצפת, ו פודינג לחם תות עם קרם שמנת מוקצפת.

הוראות

1
לעטוף את שיני, אניס כוכב, מקל קינמון, גרגרי יער, גרגרי פלפל, וג ' ינג ' ר טרי בכותנה ומאובטח עם חוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי Allspiceגרגרי Allspice
מקל קינמוןמקל קינמון
ג ' ינג ' ר טריג ' ינג ' ר טרי
פלפלפלפל
כוכב אניסכוכב אניס
ציפורןציפורן
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבחחוט מטבח
מים נוספיםמים נוספים
2
בסיר כבד גדול מעל חום מתון, להמיס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מוסיף את הבצל, שום, סלרי, כרישה וחתיכה עד שקוף, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סלריסלרי
שוםשום
בצלבצל
כרישהכרישה
4
מוסיפים את הדלעת, 2 ליטרים מים, ואת חבילת התבלינים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך בינוני ומבשלים שנחשפו עד שהירקות רכים, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
דלעתדלעת
מיםמים
5
הסר וזרוק את חבילת התבלינים. עבודה בקבוצות קטנות, מצקת את המרק לתוך בלנדר וטהור עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
מצקתמצקת
6
מעבירים לסיר גדול ונקי ואז מפזרים אגוז מוסקט ומתבלים במלח ופלפל. לכסות ולשמור חם עד מוכן לשרת. לעשות קדימה: מרק יכול להתבצע מראש ומקורר, במיכל אטום, עד 3 ימים. לחמם בסיר גדול מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מוסקטמוסקט
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
1
בקערה גדולה או שקית פלסטיק resealable, לשלב מרשמלו וקינמון ולזרוק בעדינות כדי לכסות את המרשמלו בקינמון. לעשות קדימה: מרשמלו יכול להיות מוכן מראש ומאוחסן, בשקית פלסטיק resealable או מיכל אטום בטמפרטורת החדר, עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
מרשמלומרשמלו
קינמוןקינמון
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
קערהקערה
1
מסדרים מדף באמצע התנור ומחממים עד 177°. קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, סוכר חום, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
הוסף את החמאה, באמצעות הידיים שלך, לשפשף את החומרים יחד עד המרקם דומה קמח תירס גס.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירסקמח תירס
חמאהחמאה
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
4
הוסף את pepitas ולזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
זרעי דלעתזרעי דלעת
5
מורחים את התערובת על תבנית אפייה מוכנה ואופים עד חום זהוב, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
6
להעביר את streusel למתלה כדי להתקרר, ואז לשבור אותו בערך 1 אינץ חתיכות. לעשות קדימה: Streusel יכול להתבצע מראש ומאוחסן, במיכל אטום בטמפרטורת החדר, עד 3 ימים.
1
בקערה בינונית, לשלב את קרם כבד ו frache קרם.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדהשמנת כבדה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
להקציף עד אור ורך. מתבלים במלח ופלפל. עשה קדימה: Frache Crme מוקצף יכול להתבצע מראש ומקורר, במיכל אטום, עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
1
מצקת את המרק החם לקערות ומקשטת עם streusel, מרשמלו, וגושים של frache crme מוקצף.
מרכיבים שתצטרך
מרשמלומרשמלו
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מצקתמצקת