מרק דלעת צמחוני בריא יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 135 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו מלאי ירקות, דלעת, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו מרק ירקות אור בריא: [צמחוני & ללא גלוטן], מרק פטריות בריאות, Orzo & Chard שוויצרי {צמחוני} & עדכון מרתון, ו 8 מרק דלעת בריא s (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.In קערה גדולה, לזרוק את חתיכות דלעת גדולות עם מספיק שמן זרעי ענבים (כ 1/4 כוס) כדי מעיל ומניח על תבנית אפייה לתוך התנור.צולים את הדלעת עד רך מאוד, כ 15-20 דקות. מגניב ו reserve.In סיר מלאי גדול, לטגן את שאלוט, סלרי ושום בכף שמן זרעי ענבים במשך 5 דקות.Deglaze עם יין לבן (או מלאי ירקות) ולהפחית את הנוזל בחצי.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הדלעת הקלויה, מלאי ירקות ושקית ומביאים לרתיחה. להפחית את החום לרתיחה ולבשל במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
הסר את השקיק, ורוטב את המרק בבלנדר, מעבד מזון או עם בלנדר טבילה (שרביט).התאימו את התיבול במלח והגשו.