מרק דלעת קרמי
מרק דלעת קרמי עשוי להיות רק המרק שאתה מחפש. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 169 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו קינמון, שום, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן שלם 30, וצמחוני דיאט. נסו מרק דלעת קרמי, מרק דלעת קרמי, ו מרק דלעת קרמי (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול וכבד מחממים את השמן על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים את הבצל, שום, קינמון ואגוז מוסקט ומבשלים לאט עד שהבצל שקוף, 4 עד 5 דקות.
מוסיף את calabaza ומרק. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. כיסוי, להפחית את החום לנמוך, ומבשלים עד calabaza הוא מאוד רך, על 40 דקות.
בבלנדר או מעבד מזון עם להב סכין פלדה, עובד בשתיים או שלוש קבוצות, מחית את תערובת calabaza עד חלקה. להחזיר את מחית לסיר ומערבבים את השמנת. מתבלים במלח ופלפל ומחממים את המרק בעדינות, ערבוב לעתים קרובות, עד חם.
מצקת את המרק ל 4 עד 6 קערות מרק בודדות, העליון כל מנה עם קרוטון, ומפזרים פטרוזיליה.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;