מרק דלעת שרי
מרק סקווש Sherried לוקח בערך 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. יש מרק זה 209 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-28 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש בצל, croûtons לחם זרע פטרוזיליה עלה שטוח, שמן זית, ומניות ירקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ותפריט טבעוני. מרק פטריות מטוגנות, מרק חמאה עם בייקון, ו מרק אורז בר מטוגן דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מטגנים את הבצל בשמן במשך 5 דקות עד מתרכך.
מוסיפים את השרי ואת הסקווש ואת לרחוש במשך 1-2 דקות.
יוצקים את המניה, ואז לכסות ומבשלים במשך 20 דקות עד הדלעת הוא רך כאשר פירסינג עם סכין.
משתין במעבד מזון עד שהוא חלק. ישמור במקרר במשך 2 ימים, או להקפיא במשך 6 שבועות. כאשר מוכן לאכול, לחמם עד מבעבע ומגישים מנות קטנות עם קרוטונים לחם זרע (ראה לעיל נכון) ו sprig פטרוזיליה.