מרק העגבניות הטעים של תום עם קרוטונים של חמאה חומה עשוי להיות בדיוק המרק שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 319 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-307 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו בצל, שמנת כבדה, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו מרק עגבניות שמנת עם קרוטונים שום חמאה חומה, מרק עגבניות צלוי בסוכר חום עם קרוטוני צ'דר, ו מרק עגבניות חמאה חומה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את החמאה ושמן הזית בסיר גדול ומטגנים את הבצל והשום עד שהבצל שקוף, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את העגבניות, המים, השמנת, המלח, פתיתי הפלפל האדום, זרעי סלרי, אורגנו וסוכר. מביאים לרתיחה, ואז להנמיך את החום לרתיחה ומבשלים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
זרעי סלרי
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פחיות) מרק עוף דל נתרן
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
3
הסר מן החום ואת מחית בקבוצות במיכל של בלנדר. להחזיר את המרק לסיר ולהתחמם לרתיחה, תיבול לטעום עם יותר מלח ופלפל.