מרק וויסקי II
מרק סקוטש II הכנת המתכון לוקחת כ 25 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 185 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 4g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של Allrecipes יש 18 אוהדים. אם יש לך שעורה, פלפל, סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו משקה. עם כפית ציון של 96% המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: מרק ויסקי, מרק ויסקי, ו מרק ויסקי.
הוראות
כדי להפוך את המניה, לשים את שוק הטלה, 3 בצל, 3 לפת, 2 גזר, פלפל ומים בסיר גדול. מביאים לרתיחה, להפחית את החום ומבשלים, מכוסה, במשך 3 שעות. רחף את פני השטח כנדרש.
הסר את השוקיים וכל בשר שנפל מהעצמות וקריר מעט.
הסר את הבשר מן העצמות דק קוצצים, ואז לכסות להכניס למקרר. מסננים את המניה, משליכים את הירקות. לקרר את המניה לקרר בין לילה,או עד השומן הציב על גבי וניתן לכפתר.
מכסים את השעורה במים ולספוג במשך 1 שעה.
שים את המניה במחבת גדולה לחמם בעדינות.
מוסיפים את השעורה סחוטה, גזר נוסף, בצל, כרישה, סלרי ולפת. מביאים לרתיחה, להפחית את החום ומבשלים במשך 30 דקות, או עד השעורה וירקות הם רק מבושלים. להחזיר את הבשר למחבת ומבשלים במשך 5 דקות. מתבלים היטב ומגישים עם פטרוזיליה.