מרק הודו הבסיסי עשוי להיות בדיוק המתאווה שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 11 גרם חלבון , 3 גרם שומן , ובסך הכל 91 קלוריות . מתאים ל-10 מנות. תמורת 98 סנט למנה , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לסתיו . למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. אם יש לך שן שום, בצל, סלרי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב וללא 30 דיאטות. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 70% . מתכונים דומים: רוטב הודו בסיסי , צ'ילי הודו בסיסי AF ו- Basic Roast Turkey .
הוראות
1
מניחים את כל מרכיבי המרק בסיר גדול; מכסים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים במשך 25 דקות. מסננים מרק; להשליך עצמות וירקות. מגניב; להרחיק שומן. השתמש מיד עבור מרק ירקות הודו או מקרר והשתמש תוך 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מרק ירקות
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
למרק, מערבבים את המרק, החמין, הפלפל, הירקות והבצל בסיר גדול. מכסים ומבשלים 15-20 דקות או עד שהירקות רכים.
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם הבחירות המובילות שלי עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה-Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 80 דולר לבקבוק.
בילקארט-סלמון בלאן דה בלאנס גרנד קרו
המוס העדין של בועות עדינות מלווה באלגנטיות את נצנוץ צבע הזהב שלו. קובה שתפתיע אתכם בעוצמתה הטהורה של ניחוחות פירות יבשים, שקדים ואגוזי לוז טריים מעורבבים עם אלה של פירות בשר לבן. התחושה הקרמית של הבועה הקשורה לניחוחות של בריוש בחמאה וניחוחות מינרלים. גימור מתמשך עם מתיקות רעננה ואלגנטית. הבקבוק הנהדר הזה יהווה נישואים מושלמים עם קוויאר או צדפות משובחות, אבל גם עם דגים ופירות ים צלויים.