מרק ירקות Provencal
מרק ירקות Provencal עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 424 קלוריות. זה מושלם עבור סתיו. לך לחנות ותביא כרישה, תפוחי אדמה חתוכים לקוביות 2 אינץ', ציר עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. 18 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו מרק ירקות Provencal: Soupe au Pistou, מרק ירקות פרובנס (Soupe au Pistou), ו עוגת ירקות פרובנס פשוטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית בקומקום גדול, מוסיפים את הבצל, מטגנים על אש נמוכה במשך 10 דקות, או עד שהבצל שקוף.
מוסיפים את כרישה, תפוחי אדמה, גזר, מלח, פלפל ו לטגן על חום בינוני במשך 5 דקות נוספות.
מוסיפים את ציר העוף ואת הזעפרן, מביאים לרתיחה, ואז מבשלים חשופים במשך 30 דקות, או עד שכל הירקות רכים.
מוסיפים את הפעלים ואת הספגטי, מביאים לרתיחה ומבשלים עוד 15 דקות.
כדי לשרת, להקציף 1/4 כוס הפיסטו למרק החם, ואז עונה לפי הטעם. בהתאם למליחות של ציר העוף שלך, ייתכן שיהיה עליך להוסיף עד כף אחרת של מלח.
מגישים עם גבינת פרמזן מגוררת ועוד פיסטו.
מניחים את השום, רסק עגבניות,בזיליקום ופרמזן בקערה של מעבד מזון ומחית. עם המנוע פועל, לאט לשפוך את שמן הזית במורד צינור ההזנה כדי לעשות משחה. לארוז לתוך מיכל, לשפוך סרט של שמן זית על גבי, ולסגור את המכסה.