מרק ירקות Provencal עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 424 קלוריות. זה מושלם עבור סתיו. לך לחנות ותביא כרישה, תפוחי אדמה חתוכים לקוביות 2 אינץ', ציר עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. 18 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו מרק ירקות Provencal: Soupe au Pistou, מרק ירקות פרובנס (Soupe au Pistou), ו עוגת ירקות פרובנס פשוטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את שמן הזית בקומקום גדול, מוסיפים את הבצל, מטגנים על אש נמוכה במשך 10 דקות, או עד שהבצל שקוף.
מניחים את השום, רסק עגבניות,בזיליקום ופרמזן בקערה של מעבד מזון ומחית. עם המנוע פועל, לאט לשפוך את שמן הזית במורד צינור ההזנה כדי לעשות משחה. לארוז לתוך מיכל, לשפוך סרט של שמן זית על גבי, ולסגור את המכסה.