מרק ירקות בסוף הקיץ
מרק ירקות בסוף הקיץ נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני מרק. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 186 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שעועית, גרעיני תירס, קישואים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו איך להכין קוקטיילים של יין קפוא למסיבת סוף הקיץ שלך, מרק ירקות קיץ, ו מרק ירקות קיץ (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לשלב את המרק, שעועית קנליני, קישואים, סקווש צהוב, שעועית ירוקה, תירס, בצל, 1/2 כפית מלח, ופלפל 1/4 כפית. מחלקים את התערובת בין מכולות מקפיא בטוח. להקפיא עד מוכן לבשל, עד 3 חודשים. מבשלים itfrozen מרק mixture1 / 4 כוסות שמיר טרי
מעבירים את תערובת המרק הקפוא לסיר. מבשלים מעל חום בינוני, מכוסה חלקית, במשך 10 דקות. לחשוף ומבשלים עד הירקות מכרז, 4 עד 5 דקות. מערבבים בשמיר.