קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 50 דק.
מנות10
ציון בריאות30
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק ירקות שעורה בקר

מרק ירקות שעורה בקר
אם יש לך בצל, עלה דפנה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מנגו טבעוני כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-50 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. . נסו בשר בקר, שעורה ומרק ירקות, מרק בקר ושעורה ירקות, ו מרק בקר ושעורה ירקות (מתכונים דומים).

הוראות

1
בבישול איטי, לבשל צ ' אק צלי עד מאוד רך (בדרך כלל 4 עד 5 שעות על גבוה, אבל יכול להשתנות עם כיריים איטיים שונים).
מרכיבים שתצטרך
צ ' אק צלי בקרצ ' אק צלי בקר
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2
מוסיפים שעורה ועלה דפנה בשעה האחרונה של הבישול.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
שעורהשעורה
3
הסר בשר, וקצוץ לחתיכות בגודל ביס. להשליך עלה דפנה. שים את הבשר, המרק והשעורה בצד.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
שעורהשעורה
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
מחממים שמן בסיר מניות גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
גזר מטגן, סלרי, בצל וירקות מעורבים קפואים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
ירקות מעורביםירקות מעורבים
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6
מוסיפים מים, קוביות בוליון בקר, סוכר, 1/4 כפית פלפל, עגבניות מבושלות קצוצות ותערובת בקר / שעורה. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים 10 עד 20 דקות. מתבלים עם מלח ופלפל נוספים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות עדשים מיובשות2 כוסות עדשים מיובשות
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עגבניות מבושלותעגבניות מבושלות
שעורהשעורה
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות