קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות100
מגזין

מרק כרוב צמחוני

מרק כרוב צמחוני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מרק כרוב צמחוני. מתאים ל-8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 263 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 4g של שומן למנה. אם יש לך שום, עגבניות משומר, מרק ירקות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. . זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו סתיו קציר צ'ילי צמחוני עם כרוב + בגידה, ללא בשר יום שני: סלט קיסר קייל צמחוני, ו כרוב תפוחי אדמה אנצ'ילדות צמחוניות עם רוטב צ' ילי צלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את שמן הזית בסיר מרק גדול; מבשלים את הבצל והשום עד רך. מערבבים את הכרוב ומבשלים עד נבול, על 2 דקות. מערבבים במים, מרק ירקות, עגבניות, תפוחי אדמה, שעועית, תיבול איטלקי, ופטרוזיליה. מרק מבשלים על חום בינוני במשך 25 דקות, או עד תפוחי אדמה מבושלים דרך. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך