מרק כרובית מתובל דורש בערך 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. יש מרק זה 207 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך שמנת כבדה, מרק עוף, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 37%. נסו מרק כרובית מתובל, מרק גזר לבן וכרובית מתובל, ו מרק כרובית גזר מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים סיר של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את פרחי הכרובית, ומבשלים חשפו במשך 4 עד 6 דקות עד רק במכרז.
מרכיבים שתצטרך
פרחים כרובית
3
לנקז היטב ולהניח בצד.
4
מחממים את שמן הזית בסיר על אש בינונית. מערבבים את השום, ומבשלים עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מוסיף את הכרובית סחוט, 1/4 כפית אגוז מוסקט, ומלח. מבשלים ומערבבים 2 עד 3 דקות, ואז יוצקים את מרק העוף ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד הכרובית הוא מאוד רך, 15 או 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
פסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
(צינור גדול)
6
יוצקים את התערובת לתוך בלנדר, ממלאים את הכד לא יותר מחצי מלא. החזק את המכסה של הבלנדר עם מגבת מטבח מקופלת, בזהירות להתחיל את הבלנדר, באמצעות כמה פולסים מהירים כדי לקבל את הכרובית נעה לפני שעזב אותו על פירה. מחית בקבוצות עד חלקה ויוצקים לתוך סיר נקי. לחלופין, אתה יכול להשתמש בבלנדר מקל פירה את הכרובית ממש בסיר הבישול. מערבבים בקרם, ומבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד חם.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף