מרק כרובית קלוי עם שמן אגוזים
מרק כרובית קלוי עם שמן אגוזים נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מרק. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 86 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. לך לחנות ותביא פלפל, חלב, מרק עוף פחות נתרן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כרובית צלויה וסלט אגוזים, מרק כרובית קלוי, ו מרק כרובית קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
הסר עור נייר לבן מראש שום (לא לקלף או להפריד את שיני). לעטוף בנייר כסף. מסדרים כרובית בשכבה אחת על תבנית אפייה המצופה בתרסיס בישול.
אופים שום וכרובית ב 425 במשך 35 דקות או עד חום זהוב, הופך כרובית לאחר 20 דקות. מגניב 10 דקות. שיני שום נפרדות; לסחוט לחלץ עיסת שום. השליכו עורות.
מחממים שמן זית בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל למחבת; לטגן 8 דקות או עד רך, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים חלב, מרק, וזרעי קורנית; מביאים לרתיחה. מבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
תשליך זרעי קורנית. מערבבים עיסת שום שמורה וכרובית.
מניחים חצי תערובת חלב בבלנדר.
הסר את החלק המרכזי של מכסה בלנדר (כדי לאפשר אדים לברוח); מכסה בלנדר מאובטח על בלנדר.
מניחים מגבת נקייה מעל פתיחה במכסה בלנדר (כדי למנוע splatters). להתמזג עד חלקה.
יוצקים לתוך קערה גדולה. חזור על ההליך עם הנותרים תערובת חלב. מערבבים בשמן אגוזים, מלח ופלפל. מצקת 1 מרק כוס לתוך כל 12 קערות; העליון כל מנה עם 2 כפיות פטרוזיליה.