מרק כרובית שמנת
מרק כרובית קרמי עשוי להיות רק המרק שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 217 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו שיני שום, פטרוזיליה שטוחה, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מרק כרובית שמנת עם פירורי כרובית פרמזן, המרק של אחותי: קישואים מוקרמים ומרק כרובית, ו מרק כרובית קרמי באמת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן צמחי בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל ומלח, מכסים, מפחיתים את החום למדיום, ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהבצל רך מאוד, 5 עד 8 דקות.
מוסיפים שום ויין. לבשל, ערבוב, עד הנוזל הוא התאדה כמעט לחלוטין, 3 עד 5 דקות.
מערבבים כרובית ומרק ומביאים לרתיחה. להפחית את החום לרתיחה, כיסוי, ומבשלים עד כרובית הוא רך מאוד, 20 עד 25 דקות.
ב 3 קבוצות, מערבולת מרק בבלנדר עד חלקה מאוד, לפחות 3 דקות לכל אצווה (או, אם אתה רוצה כמה פרחים במרק שלך, לערבב 2 קבוצות ולהשאיר את הגושי האחרון). מערבבים יחד ומתבלים לפי הטעם עם פלפל לבן ומלח.
בקערה קטנה, לשלב שמן זית, עירית, ופטרוזיליה. מרק מצקת לתוך קערות ושמן עשב טפטוף דקורטיבי על גבי.