מרק כרישה
זה עובד טוב כמו מרק זול למדי עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך כרישה, בגט לחם באלכסון, גבעולי טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 30%. נסו מרק כרישה, כרישה, אפונה ומרק נענע, ו מרק כרישה ותפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בסיר גדול על אש בינונית.
להוסיף כרישה ושום; לטגן 15 דקות או עד הזהב.
מוסיפים מרק, קורנית, עלה דפנה; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 15 דקות.
בעוד מבשלים מרק, מטגן preheat.
מניחים פרוסות בגט על תבנית אפייה גדולה, ומפזרים באופן שווה עם גבינה. צלוי 4 דקות או עד גבינה נמסה לחם קלוי.
הסר מרק מחום, וזרוק עלה דפנה. מרק מצקת לתוך קערות בודדות, העליון עם טוסט גבינה.