מרק מולים עם טוסט רואי
מרק Mussel עם טוסטים Rouille הוא pescatarian ומספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 484 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מים, בצל, פלפלים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב באגט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בגט ופודינג חמאה כקינוח. מתכונים דומים: Rouille פלפל אדום וטוסט שרימפס, Bouillabaisse עם Rouille ו טוסטים שום, ו מרק דגים ירקות עם רוויל.
הוראות
חותכים 1 של חצאי באגט לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מורחים את הפרוסות על תבנית אפייה מעוטרת ואופים במשך 15 דקות, או עד להזהבה.
הסר את הקרום מהמחצית בגט הנותרת.
חותכים את הקרום לחתיכות 1 אינץ ושמור 1 כוס.
חותכים את באגט ללא קרום לקוביות 1 אינץ'; מורחים את קוביות הלחם על תבנית אפייה אחרת ואופים במשך 10 דקות, או עד פריך; מילואים.
במעבד מזון מיני, לשלב את כוס 1 של חתיכות קרום שמורות עם 1/4 כוס מים ולתת להשרות עד לחלח.
מוסיפים את פלפלים piquillo וחצי של שום תהליך עד חלקה. עם המכונה על, מוסיפים את שמן הזית בזרם יציב איטי פירה עד עבה וקרם: הרוויל צריך להיות עקביות של מיונז.
מוסיפים את מיץ לימון העונה עם מלח קאיין. דק את הרויל עם 2 כפות של מים חמים אם זה נראה עבה מדי.
ממיסים 2 כפות חמאה בסיר גדול.
מוסיפים את החצי הנותר של השום ומבשלים על חום גבוה בינוני עד הזהב.
מוסיפים את המולים, היין והזעפרן, מכסים ומבשלים עד שהמולים מתחילים להיפתח, כ -6 דקות; מעבירים לקערה כשהם נפתחים ומניחים להתקרר מעט.
הסר את המולים מן הקונכיות שלהם ומניח בקערה קטנה; להשליך את הפגזים וכל מולים שאינם פותחים. מסננים את נוזל הבישול לתוך כוס מדידה חסינת חום; להשליך את המוצקים.
הוסף מים, במידת הצורך, כדי להפוך 2 כוסות של נוזל.
למחוק את הסיר ולהמיס את 2 כפות הנותרים של חמאה בו.
מוסיפים את הבצל והסלרי ומבשלים על אש מתונה עד שהתרככו, כ -6 דקות. מערבבים את רסק העגבניות ומבשלים עד מבריק.
מוסיפים את מיץ הצדפות המדולל ואת נוזל הבישול השמור, משאירים מאחור כל חצץ. מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 20 דקות.
מוסיפים את הקרם וקוביות הלחם הקלויות השמורות למרק ומבשלים עד שהלחם מתרכך, כ -5 דקות. בבלנדר, מחית את המרק בקבוצות עד חלקה מאוד. להחזיר את המרק לסיר, העונה עם מלח קאיין ומבשלים עד מופחת 8 כוסות, על 10 דקות.
מערבבים את המולים לתוך המרק ומביאים לרתיחה. מצקת לתוך קערות רדודות.
מורחים את טוסטים עם rouille ומגישים.
הפוך קדימה: rouille, מולים ומרק יכול להיות בקירור בנפרד לילה. אחסן את הטוסט במיכל אטום. Recrisp בתנור 325 במידת הצורך.
הערות: פלפלים Jarred piquillo, מאזור נווארה של ספרד, זמינים בחנויות מזון מיוחדות. פיווילוס עשירים בטעם יותר מפלפלים אדומים קלויים ויש להם קצת חום. התחליף הטוב ביותר הוא צ ' ארד פלפלים אדומים קלויים בתוספת 1/4 כפית פפריקה חמה.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
רכיכות ניתן לזווג עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה חנה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
![חנה שרדונה]()
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.