פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מפזרים katsuo bushi מעל נוזל ולהסיר פאן מחום.
מרכיבים שתצטרך
Kombu
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
3
בואו לעמוד 3 דקות, ואז לשפוך דרך מסננת בדולח לתוך קערה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
הכן מרק
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
1
חום שנותר dashi בסיר על חום גבוה בינוני עד חם, ולאחר מכן בעדינות לערבב טופו. מבשלים 1minute ולהסיר מהחום. מיד מערבבים בתערובת מיסו ו בצל ירוק ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
דאשי.
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
Heat remaining dashi in saucepan over moderately high heat until hot, then gently stir in tofu. Simmer 1minute and remove from heat. Immediately stir in miso mixture and and scallion greens and serve.