מרק נקניק חריף עם כוסברה
זה עובד היטב כמנה עיקרית. . גשו לסופר וקנו קישואים, הומיני, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקישואים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח קישואים כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. עם כפית ציון של 82% המנה הזו מעולה. נסו מרק לימון וכוסברה חריף, מרק חומוס חריף עם כוסברה ובוטנים, ו מרק עוף חריף עם חלפיניו וכופתאות כוסברה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה מעל חום בינוני, לשלב נקניק איטלקי ושום. לבשל, ערבוב לעתים קרובות עד נקניק הוא השחי באופן שווה.
לנקז נקניק מבושל במסננת כדי להסיר גריז.
בתנור הולנדי גדול או סיר מלאי, לשלב את מרק בשר בקר, עגבניות hominy, מבושל, גזר, שעועית, וקישואים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ומרתיחים במשך 2 דקות. להפחית את החום נמוך, ולהוסיף נקניק וכוסברה; מבשלים במשך 15 דקות, או עד גזר וקישואים הם מכרז. מתבלים במלח ופלפל.