מרק סטייק ותפוחי אדמה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מרק סטייק ותפוחי אדמה. מנה אחת מכילה 379 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אפיית תפוחי אדמה, מרק עוף, שמן בישול, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 58%. נסו מרק סטייק ותפוחי אדמה, סטייק וביצים עם תפוחי אדמה רוסטי ורוטב סטייק אסיאתי, ו מרק סטייק (מרק בקר ירקות) (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, חום 1 כף שמן על חום גבוה בינוני.
מוסיפים חצי סטייק ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד משחימים היטב, על 2 דקות.
הסר את הסטייק עם כפית מחוררת. חזור עם כף נוספת של שמן ואת סטייק הנותרים.
הסר את הסטייק מהסיר וזרוק את כל פרוסות הסטייק עם 1/4 כפית מלח.
להפחית את החום נמוך בינוני ולהוסיף את כף הנותרים של שמן לסיר.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים את תפוחי האדמה, שעועית ירוקה, מים, מרק, את הנותרים 1 כפית מלח, ואת הפלפל לסיר. מביאים לרתיחה, מגרדים את תחתית הסיר עם כפית כדי לנתק כל חתיכות חומות. להפחית את החום ומבשלים עד תפוחי האדמה הם במכרז, על 15 דקות. החזירו את הסטייק ומיצים למרק וערבבו ברוטב ווסטרשייר.
המלצת יין: אם הסטייק ותפוחי האדמה היו על הצלחת שלך, קברנה סוביניון עמק נאפה יהיה הבחירה הברורה. זה הבחירה המושלמת גם כאן, אבל להישאר עם קל שתייה, גרסת טאנין קלה להתאמה הטובה ביותר.
הערות: ודא סטייק הוא השחמה היטב לפני הסרת אותו מן הסיר; חתיכות חומות אלה שנותרו בתחתית חיוניים עבור טעם המרק.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות מרלו Beringer האוול הר בנקרופט. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 35 דולר לבקבוק.
![מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot]()
מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
מרלו חוות בנקרופט 2006 הוא צבע נופך עשיר, וגומיות עם טעמים של פירות שחורים בשלים, תבלינים חומים וקמצוץ של גרידה כתומה. הטאנינים המעודנים שלה ועומק הטעם הופכים אותו לאחד היינות הזכורים ביותר של ברינגר מהר האוול.תערובת: 93% מרלו, 4% קברנה סוביניון ו-3% קברנה פרנק