מרק סלמון מעושן יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המרק שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 249 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לך סלמון, שמן זית, שן שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. , שהוא מוצק. נסו מרק סלמון מעושן, מרק סלמון מעושן, ו מרק סלמון מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את שמן הזית בסיר גדול וכבד על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
הוסף את הכרישה ושום וsautéthem במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
כרישה
3
מוסיפים את תפוחי האדמה, סלרי, מלח ופלפל ומבשלים על אש בינונית במשך כ 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
סלרי
פלפל
תפוח אדמה
מלח
4
מוסיפים את המרק ומבשלים עד שתפוח האדמה רך, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
מרק
5
מוסיפים את רסק העגבניות והחלב, ואז הסלמון, ומחזירים את התערובת לרתיחה לכמה דקות (אבל אל תתנו לה לרתוח, או שהחלב יפריד).
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה שמורת 7cellars Elway. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.9 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.