מרק סלרי סיני שמנת
המתכון מרק סלרי סיני שמנת מוכן בסביבות 5 שעות וזה בהחלט מדהים צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל סיני. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 352 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמו מרק ידידותי תקציב עבור סתיו. אם יש לכם מלח, שאלוט, סלרי וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: שומר מטוגן חריף, סלרי ושורש סלרי עם נקניק סיני, מרק סלרי שמנת, ו מרק סלרי שמנת.
הוראות
לשטוף היטב כרישה בקערה של מים קרים, ואז להרים ולנקז היטב. קליפה וקוצצים תפוחי אדמה. לבשל שאלוט חמאה ושמן בסיר כבד 3 ליטר על חום מתון, ערבוב, עד שהתרכך, על 2 דקות.
מוסיפים כרישה ומבשלים, ערבוב, עד מתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים סלרי ותפוחי אדמה ומבשלים, ערבוב, 2 דקות.
מוסיפים יין ומרתיחים 1 דקה.
מוסיפים מרק ומבשלים, מכוסה, עד סלרי הוא רך מאוד, על 1 שעה.
מרק פירה בקבוצות בבלנדר עד חלקה מאוד (זהירות בעת מיזוג נוזלים חמים), ואז לשפוך דרך מסננת בינונית גדולה לתוך קערה, לחיצה קשה על מוצקים. להשליך מוצקים.
להעביר מרק לסיר ניקה, ולאחר מכן מערבבים בשמנת, מלח ופלפל וחום על אש נמוכה עד חם. דליל במים אם תרצה.
מברשת בגט פרוסות עם שמן ועונה בנדיבות עם מלח ופלפל כשרים. מסדרים שכבה 1 על תבנית אפייה, ואז אופים באמצע התנור עד חום זהוב ופריך, 12 עד 15 דקות.
* מרק יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, חשוף, ואז מקורר, מכוסה. * קרוטונים לשמור במיכל אטום בטמפרטורת החדר 2 ימים.