מרק סקווש בקארי עם תפוח ונמס צ'דר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 29 גרם חלבון 58 גרם של שומן, וסך הכל 925 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך לחם, בצל, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב תפוח גלאן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מאפה תפוחים כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. נסו קרם חמאה סקווש ברוקולי צ'דר ומרק גבינת עיזים, סקווש קארי ומרק תפוחים, ו דלעת בקארי סקווש ומרק תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
הערה של קוק: עבור תחליף אבקת קארי, לשלב 2 כפיות כורכום, 1 1/2 כפיות כל כמון הקרקע כוסברה הקרקע, 1/2 כפית כל חרדל הקרקע זנגביל הקרקע 1/4 כפית כל קינמון הקרקע ופלפל קאיין. עבור מרק סקווש קארי: מחממים התנור ל 400 מעלות F. להתלבש סקווש עם EVOO כדי מעיל בקלילות.
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
לטפטף את הדבש בכל רחבי לצלות עד זהב על הקצוות ורך מאוד, על 25 דקות. התבלינים יקלו עם הדלעת וימלאו את האוויר בניחוח נהדר. בינתיים לחמם רסס של EVOO בסיר מרק מעל בינוני עד בינוני חום גבוה, ולאחר מכן להוסיף את החמאה כדי להמיס. מערבבים את השום, גזר, תפוחים ובצל ומפזרים מלח ופלפל. לבשל, מכוסה חלקית, עד שהתרכך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גב שומן חזיר
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
יוצקים את המניה טפטוף של דבש (או chutney). מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה ומבשלים עד הירקות מתרככים, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
6
מוסיפים את הסקווש הקלוי ואת מחית עם בלנדר טבילה, דילול המרק עם מים במידת הצורך. המרק יכול לחלופין להיות מחית בקבוצות במעבד מזון או בבלנדר כוח גבוה. להתאים את התיבול. מגניב לאחסן עבור ארוחה איפור מראש, להביא לטמפרטורת החדר לפני reheating מעל להבה בינונית.
מורחים כל פרוסת לחם עם חמאה רכה בצד אחד וצ ' אטני בצד השני. למלא את הכריכים, צ ' אטני הצדדים-ב, עם גבינה ותפוחים במרכז. מחממים את הכריכים בחום בינוני עד שזהב עמוק והגבינה נמסה.