קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות13
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק סקווש קרנבל, עם מרווה מטוגנת ופרמזן מגולח

מרק סקווש קרנבל, עם מרווה מטוגנת ופרמזן מגולח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מרק סקווש קרנבל, עם מרווה מטוגנת פרמזן מגולח. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 329 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו ציר עוף, עלי מרווה, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. מתכונים דומים: ריזוטו דלעת קיץ עם מרווה פריכה ופרמזן, מרק דלורית עם מרווה ופרמזן קרוטונים, ו מרק סקווש חורף עם עלי מרווה מטוגנים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 250 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חותכים את 1/4 העליון את 8 מעיכות, שמירה על העפעפיים. לגרד את הזרעים החוצה, לנקות, לשטוף, יבש לטפוח. לזרוק את הזרעים עם 3 כפות שמן ומלח, ולסדר שכבה אחת על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
אופים באמצע התנור, ערבוב מדי פעם, במשך 1 שעה עד 1 1/4 שעות, או עד שהם זהובים ופריכים.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
להגדיל את חום התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
אופים את מעיכות ואת העפעפיים, לחתוך בצד למטה על גיליונות אפייה משומנים קלות במשך 40 דקות או עד שהם מכרזים (העפעפיים יהיה כנראה מוכן ב 30 דקות). כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לגרד את רוב עיסת מתוך מעיכות משאיר רק מספיק בכל סקווש, כך שהוא שומר על צורתו. שמור את כל העיסה.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מבשלים את הבצל בחמאה במחבת, על אש נמוכה במשך 5 דקות או עד שהוא מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את עיסת הדלעת ואת מלאי העוף ומבשלים את התערובת במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
8
רסק את התערובת בקבוצות בבלנדר ולהעביר לסיר.
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
חום 2 אינץ ' שמן צמחי ל 350 מעלות F. בסיר עמוק.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
10
הוסף את המרווה בקבוצות קטנות (זה יהיה בועה למעלה) ומטגנים במשך 20 שניות או עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
11
להעביר מגבות נייר לניקוז ומפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
12
לחמם את קליפות סקווש ועפעפיים בתנור 350 מעלות f. במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
מחממים מרק עד חם, מוסיפים מים במידת הצורך כדי לדלל אותו מעט.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
14
מוסיפים מלח ופלפל, לפי הטעם. שים את כל הקליפות בקערות מרק רדודות ומצקת חלק מהמרק לתוך הקליפה. למעלה עם כמה עלי מרווה מטוגנים וכמה שבבי Parmigiano-רג ' יאנו ומניחים את המכסה, מעט askew, על גבי.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
מצקתמצקת