קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות13
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק סקווש קרנבל, עם מרווה מטוגנת ופרמזן מגולח

מרק סקווש קרנבל, עם מרווה מטוגנת ופרמזן מגולח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מרק סקווש קרנבל, עם מרווה מטוגנת פרמזן מגולח. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 329 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו ציר עוף, עלי מרווה, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. מתכונים דומים: ריזוטו דלעת קיץ עם מרווה פריכה ופרמזן, מרק דלורית עם מרווה ופרמזן קרוטונים, ו מרק סקווש חורף עם עלי מרווה מטוגנים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 250 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
חותכים את 1/4 העליון את 8 מעיכות, שמירה על העפעפיים. לגרד את הזרעים החוצה, לנקות, לשטוף, יבש לטפוח. לזרוק את הזרעים עם 3 כפות שמן ומלח, ולסדר שכבה אחת על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
אופים באמצע התנור, ערבוב מדי פעם, במשך 1 שעה עד 1 1/4 שעות, או עד שהם זהובים ופריכים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
להגדיל את חום התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
אופים את מעיכות ואת העפעפיים, לחתוך בצד למטה על גיליונות אפייה משומנים קלות במשך 40 דקות או עד שהם מכרזים (העפעפיים יהיה כנראה מוכן ב 30 דקות). כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לגרד את רוב עיסת מתוך מעיכות משאיר רק מספיק בכל סקווש, כך שהוא שומר על צורתו. שמור את כל העיסה.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מבשלים את הבצל בחמאה במחבת, על אש נמוכה במשך 5 דקות או עד שהוא מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את עיסת הדלעת ואת מלאי העוף ומבשלים את התערובת במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
8
רסק את התערובת בקבוצות בבלנדר ולהעביר לסיר.
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
חום 2 אינץ ' שמן צמחי ל 350 מעלות F. בסיר עמוק.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
10
הוסף את המרווה בקבוצות קטנות (זה יהיה בועה למעלה) ומטגנים במשך 20 שניות או עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
11
להעביר מגבות נייר לניקוז ומפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
12
לחמם את קליפות סקווש ועפעפיים בתנור 350 מעלות f. במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
13
מחממים מרק עד חם, מוסיפים מים במידת הצורך כדי לדלל אותו מעט.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
14
מוסיפים מלח ופלפל, לפי הטעם. שים את כל הקליפות בקערות מרק רדודות ומצקת חלק מהמרק לתוך הקליפה. למעלה עם כמה עלי מרווה מטוגנים וכמה שבבי Parmigiano-רג ' יאנו ומניחים את המכסה, מעט askew, על גבי.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
מצקתמצקת