מרק סקווש קרנבל, עם מרווה מטוגנת ופרמזן מגולח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מרק סקווש קרנבל, עם מרווה מטוגנת פרמזן מגולח. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 329 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו ציר עוף, עלי מרווה, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. מתכונים דומים: ריזוטו דלעת קיץ עם מרווה פריכה ופרמזן, מרק דלורית עם מרווה ופרמזן קרוטונים, ו מרק סקווש חורף עם עלי מרווה מטוגנים.
הוראות
מחממים תנור ל 250 מעלות F.
חותכים את 1/4 העליון את 8 מעיכות, שמירה על העפעפיים. לגרד את הזרעים החוצה, לנקות, לשטוף, יבש לטפוח. לזרוק את הזרעים עם 3 כפות שמן ומלח, ולסדר שכבה אחת על תבנית אפייה.
אופים באמצע התנור, ערבוב מדי פעם, במשך 1 שעה עד 1 1/4 שעות, או עד שהם זהובים ופריכים.
להגדיל את חום התנור ל 350 מעלות F.
אופים את מעיכות ואת העפעפיים, לחתוך בצד למטה על גיליונות אפייה משומנים קלות במשך 40 דקות או עד שהם מכרזים (העפעפיים יהיה כנראה מוכן ב 30 דקות). כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לגרד את רוב עיסת מתוך מעיכות משאיר רק מספיק בכל סקווש, כך שהוא שומר על צורתו. שמור את כל העיסה.
מבשלים את הבצל בחמאה במחבת, על אש נמוכה במשך 5 דקות או עד שהוא מתרכך.
מוסיפים את עיסת הדלעת ואת מלאי העוף ומבשלים את התערובת במשך 20 דקות.
רסק את התערובת בקבוצות בבלנדר ולהעביר לסיר.
חום 2 אינץ ' שמן צמחי ל 350 מעלות F. בסיר עמוק.
הוסף את המרווה בקבוצות קטנות (זה יהיה בועה למעלה) ומטגנים במשך 20 שניות או עד שקוף.
להעביר מגבות נייר לניקוז ומפזרים מלח.
לחמם את קליפות סקווש ועפעפיים בתנור 350 מעלות f. במשך 15 דקות.
מחממים מרק עד חם, מוסיפים מים במידת הצורך כדי לדלל אותו מעט.
מוסיפים מלח ופלפל, לפי הטעם. שים את כל הקליפות בקערות מרק רדודות ומצקת חלק מהמרק לתוך הקליפה. למעלה עם כמה עלי מרווה מטוגנים וכמה שבבי Parmigiano-רג ' יאנו ומניחים את המכסה, מעט askew, על גבי.