קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות13
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק סקווש קרנבל, עם מרווה מטוגנת ופרמזן מגולח

מרק סקווש קרנבל, עם מרווה מטוגנת ופרמזן מגולח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מרק סקווש קרנבל, עם מרווה מטוגנת פרמזן מגולח. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 329 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו ציר עוף, עלי מרווה, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. מתכונים דומים: ריזוטו דלעת קיץ עם מרווה פריכה ופרמזן, מרק דלורית עם מרווה ופרמזן קרוטונים, ו מרק סקווש חורף עם עלי מרווה מטוגנים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 250 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
חותכים את 1/4 העליון את 8 מעיכות, שמירה על העפעפיים. לגרד את הזרעים החוצה, לנקות, לשטוף, יבש לטפוח. לזרוק את הזרעים עם 3 כפות שמן ומלח, ולסדר שכבה אחת על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
3
אופים באמצע התנור, ערבוב מדי פעם, במשך 1 שעה עד 1 1/4 שעות, או עד שהם זהובים ופריכים.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
להגדיל את חום התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
אופים את מעיכות ואת העפעפיים, לחתוך בצד למטה על גיליונות אפייה משומנים קלות במשך 40 דקות או עד שהם מכרזים (העפעפיים יהיה כנראה מוכן ב 30 דקות). כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לגרד את רוב עיסת מתוך מעיכות משאיר רק מספיק בכל סקווש, כך שהוא שומר על צורתו. שמור את כל העיסה.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מבשלים את הבצל בחמאה במחבת, על אש נמוכה במשך 5 דקות או עד שהוא מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים את עיסת הדלעת ואת מלאי העוף ומבשלים את התערובת במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
צבע מאכל אדום וצהוב, אם רוציםצבע מאכל אדום וצהוב, אם רוצים
8
רסק את התערובת בקבוצות בבלנדר ולהעביר לסיר.
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
חום 2 אינץ ' שמן צמחי ל 350 מעלות F. בסיר עמוק.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
10
הוסף את המרווה בקבוצות קטנות (זה יהיה בועה למעלה) ומטגנים במשך 20 שניות או עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
11
להעביר מגבות נייר לניקוז ומפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
12
לחמם את קליפות סקווש ועפעפיים בתנור 350 מעלות f. במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
13
מחממים מרק עד חם, מוסיפים מים במידת הצורך כדי לדלל אותו מעט.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
14
מוסיפים מלח ופלפל, לפי הטעם. שים את כל הקליפות בקערות מרק רדודות ומצקת חלק מהמרק לתוך הקליפה. למעלה עם כמה עלי מרווה מטוגנים וכמה שבבי Parmigiano-רג ' יאנו ומניחים את המכסה, מעט askew, על גבי.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
מצקתמצקת