מרק סרטנים ואויסטר הוא pescatarian מרק. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 40 גרם של שומן, וסך הכל 461 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם בשר סרטנים, שאלוט, מיץ צדפות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו מרק סרטנים וצדפות, מרק סרטנים צדפות, ו מרק צדפות (מתכונים דומים).
הוראות
1
ב 4-5 ליטר תנור הולנדי, להמיס חמאה על חום בינוני. מבשלים שום בצלצלים בחמאה, ערבוב מדי פעם, עד רך.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
1/4 פאונד פטריות מורל
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
מוסיפים קמח; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
3
מוסיפים מיץ צדפות ויין; מבשלים 2 דקות, ערבוב כל הזמן, עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מערבבים ברוטב ווסטרשייר, תיבול Cajun, פלפל וקצפת. מבשלים עד מחומם היטב, כ 10 דקות. מערבבים צדפות ו crabmeat; לבשל רק עד הקצוות של צדפות להתכרבל.
פירות ים בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, מוסקדט, וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה Hahn Winery Santa Lucia Highlands. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.