מרק עגבניות בייקון תפוחים
מרק עגבניות בייקון תפוח יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון המרק שלך. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 172 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. אם יש לכם יין, בצל, עלה דפנה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכון זה מ Allrecipes יש 431 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תפוח קרמי ומרק שורש סלרי עם צ'דר בגריל, כריך בייקון ותפוח דבש חרדל, קרוסטיני עם עגבניות מתובלות, בייקון וריבת תפוחים, ו מרק בייקון ועגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד חום שווה.
מסננים, קוצצים גס, ומניחים בצד.
מחממים שמן זית בסיר גדול על חום בינוני, ובצל לבן מטגן ושום 3 עד 5 דקות, או עד למכרז. מערבבים במלאי בשר בקר, שעועית פינטו, עגבניות, סלרי, עלה דפנה. מביאים את התערובת לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים.
בסיר קטן על חום בינוני, לבשל ולערבב את התפוח ביין האדום עד רך.
מערבבים בייקון, תפוח, ונותר יין אדום לתערובת המרק. מתבלים במלח ופלפל. המשך להתבשל, ערבוב מדי פעם עד מעורבב היטב.