מרק עגבניות עם ארוגולה פסטו
מרק עגבניות עם ארוגולה פסטו עשוי להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 346 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך גבינת פרמזן, בצלצלים, צנוברים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרק עגבניות משק, סלט קוסקוס ועגבניות ישראלי עם ארוגולה פסטו, ו מוס גבינה ב 'קונוס' עם רוטב עגבניות חריף ופסטו ארוגולה.
הוראות
מחממים התנור ל 204°. הגדר את עגבניות cored על תבנית אפייה מעוטרת.
טפטוף עם 2 כפות של שמן זית לצלות אותם עד שהם נראים מקומטים, על 30 דקות; להפריש. בעוד העגבניות מתקררות, מחממים את שאר 2 כפות שמן זית במחבת קטנה.
מוסיף את שאלוט ו 2 שיני שום קצוץ וsauté על אש בינונית נמוכה עד שהם הופכים חום זהוב וcaramelized, 15 עד 20 דקות; להפריש.
כאשר העגבניות קרירות מספיק כדי להתמודד, לקלף את העורות, אשר צריך להחליק בקלות.
שים את העגבניות קלופות בצנצנת של בלנדר יחד עם שאלוט sautéed ושום, עגבניות מרוסקות (עם מיץ), 1 כף מלח, וסוכר. תהליך עד המרק הוא חלק. מערבבים בקרם וודקה, אם תרצה. מקררים בקערה מכוסה לפחות 6 שעות, או רצוי בין לילה.
טוסט צנוברים, ערבוב מדי פעם, במחבת להגדיר על חום בינוני עד שהם הופכים חום זהוב, על 4 דקות.
שלב את ארוגולה, צנוברים, 2 שיני שום, 1/2 כפית מלח, ומיץ לימון בצנצנת של בלנדר או קערת העבודה של מעבד מזון מצויד להב מתכת, ואז לאט להוסיף את שמן הזית דרך צינור ההזנה ואת התהליך.
מעבירים את הפסטו לקערה ומערבבים בפרמזן.
מצקת את המרק הצונן לתוך קערות אישיות, ומערבלת 1 כף פסטו לתוך כל אחד.
המרק יכול להיות מורכב עד 4 ימים מראש ומקורר. כנ " ל לגבי הפסטו. שניהם צריכים להיות מכוסים היטב. ארוגולה פסטו אינו חום כאשר נחשף לחמצן כפי שעושה בן דודו הנפוץ יותר, בזיליקום פסטו.
אופקים מסורתיים יותר עשויים להעדיף פסטו בזיליקום. כמו כן, אתה יכול לחסל את הקרם העליון מרק עם מנה של קרם fraîche או יוגורט בסגנון יווני טפטוף של פסטו.