קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות16
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק עגבניות עם ארוגולה פסטו

מרק עגבניות עם ארוגולה פסטו
מרק עגבניות עם ארוגולה פסטו עשוי להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 346 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך גבינת פרמזן, בצלצלים, צנוברים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרק עגבניות משק, סלט קוסקוס ועגבניות ישראלי עם ארוגולה פסטו, ו מוס גבינה ב 'קונוס' עם רוטב עגבניות חריף ופסטו ארוגולה.

הוראות

1
מחממים התנור ל 204°. הגדר את עגבניות cored על תבנית אפייה מעוטרת.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
טפטוף עם 2 כפות של שמן זית לצלות אותם עד שהם נראים מקומטים, על 30 דקות; להפריש. בעוד העגבניות מתקררות, מחממים את שאר 2 כפות שמן זית במחבת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
עגבנייהעגבנייה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיף את שאלוט ו 2 שיני שום קצוץ וsauté על אש בינונית נמוכה עד שהם הופכים חום זהוב וcaramelized, 15 עד 20 דקות; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
ציפורןציפורן
שוםשום
4
כאשר העגבניות קרירות מספיק כדי להתמודד, לקלף את העורות, אשר צריך להחליק בקלות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
5
שים את העגבניות קלופות בצנצנת של בלנדר יחד עם שאלוט sautéed ושום, עגבניות מרוסקות (עם מיץ), 1 כף מלח, וסוכר. תהליך עד המרק הוא חלק. מערבבים בקרם וודקה, אם תרצה. מקררים בקערה מכוסה לפחות 6 שעות, או רצוי בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
שימורי עגבניות שלמותשימורי עגבניות שלמות
שאלותשאלות
שוםשום
קרםקרם
מיץמיץ
סוכרסוכר
וודקהוודקה
מלחמלח
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
1
טוסט צנוברים, ערבוב מדי פעם, במחבת להגדיר על חום בינוני עד שהם הופכים חום זהוב, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צנובריםצנוברים
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
שלב את ארוגולה, צנוברים, 2 שיני שום, 1/2 כפית מלח, ומיץ לימון בצנצנת של בלנדר או קערת העבודה של מעבד מזון מצויד להב מתכת, ואז לאט להוסיף את שמן הזית דרך צינור ההזנה ואת התהליך.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמותשיני שום שלמות
מיץ לימוןמיץ לימון
שמן זיתשמן זית
צנובריםצנוברים
ארוגולהארוגולה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
קערהקערה
3
מעבירים את הפסטו לקערה ומערבבים בפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
פסטופסטו
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
1
מצקת את המרק הצונן לתוך קערות אישיות, ומערבלת 1 כף פסטו לתוך כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
מרק צונןמרק צונן
פסטופסטו
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מצקתמצקת
2
תעשה את זה מוקדם.
3
המרק יכול להיות מורכב עד 4 ימים מראש ומקורר. כנ " ל לגבי הפסטו. שניהם צריכים להיות מכוסים היטב. ארוגולה פסטו אינו חום כאשר נחשף לחמצן כפי שעושה בן דודו הנפוץ יותר, בזיליקום פסטו.
מרכיבים שתצטרך
פסטופסטו
ארוגולהארוגולה
מרקמרק
4
וריאציה
5
אופקים מסורתיים יותר עשויים להעדיף פסטו בזיליקום. כמו כן, אתה יכול לחסל את הקרם העליון מרק עם מנה של קרם fraîche או יוגורט בסגנון יווני טפטוף של פסטו.
מרכיבים שתצטרך
יוגורט יוונייוגורט יווני
קרם פרשקרם פרש
פסטופסטו
קרםקרם
מרקמרק
6
מאפייה ובית קפה משנת 199