קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות23
סוגי מאכליםמרקים
מגזין

מרק עגבניות עם פלפלים קלויים, שום ובצל עם קרוטונים גבינה בגריל Gruyere

מרק עגבניות עם פלפלים קלויים, שום ובצל עם קרוטונים גבינה בגריל Gruyere
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מרק עגבניות עם פלפלים קלויים, שום ובצל עם קרוטונים גבינה בגריל Gruyere. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 19 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 527 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לכם הרבס דה פרובנס, רוטב עגבניות, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו מרק עגבניות שום שמנת עם קרוטונים גבינה בגריל, בצל קלוי עם קרוטונים Gruyère, ו מרק עגבניות צלוי עם קרוטונים שום (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
מניחים את הבצלים על תבנית אפייה ומתלבשים קלות עם EVOO, ומתבלים בנדיבות עם הקורנית והמלח והפלפל. להלביש את השום עם EVOO, מלח ופלפל, ולאחר מכן לעטוף את השום בנייר כסף לקפל קצוות כדי לאבטח את הכיס. צולים את הבצל עד רך וזהוב, 30 דקות, הופך פעם אחת. צולים את השום עד רך מאוד, 35 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שוםשום
בצלבצל
טימיןטימין
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
2
שרפי את הפלפלים מעל להבה פתוחה על הכיריים או מתחת למנגל חם (לאחר הסרת הבצל והשום).
מרכיבים שתצטרך
פלפליםפלפלים
שוםשום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
3
מניחים את הפלפלים החרוכים בקערה, לכסות מגניב להתמודד. נגב את עורות הפלפל במגבת. זרעים וקוצצים גס.
מרכיבים שתצטרך
פלפליםפלפלים
פלפלפלפל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
לקרר את השום להתמודד, ולאחר מכן לסחוט את שיני השום מן העורות לתוך קערת מעבד מזון. בשתי קבוצות, מוסיפים את הבצל, שום, פלפלים, מניות ועגבניות. מחית עד חלקה למדי.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
עגבנייהעגבנייה
פלפליםפלפלים
בצלבצל
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
5
מוסיפים את מחית לסיר עם passata ומתבלים עם herbes de Provence ומוסיפים את בזיליקום קרוע.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
פאסאטהפאסאטה
באזיל!באזיל!
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
6
מחממים את המרק ומבשלים כדי לעבות קצת ולשלב טעמים, כ -20 דקות. תכוון את המלח והפלפל. מגניב ומקרר לארוחת איפור מראש.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מרקמרק
1
כדי לשרת, לחמם את המרק על חום בינוני ולחמם מראש מחבת מחבת מחבת על חום בינוני. חמאה כל הלחם בצד אחד עם החמאה הריכה. הפוך את כריכי הגבינה עם הצדדים החמאה כלפי חוץ. גריל את הכריכים עד זהב פריך בכל צד. קוביות לריבועים בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
גבינהגבינה
לחםלחם
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
גרילגריל
2
מגישים את המרק בקערות רדודות ומעל כל אחד עם כמה קרוטונים גבינה בגריל.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
גבינהגבינה
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה