מרק עגבניות עם פלפלים קלויים, שום ובצל עם קרוטונים גבינה בגריל Gruyere
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מרק עגבניות עם פלפלים קלויים, שום ובצל עם קרוטונים גבינה בגריל Gruyere. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 19 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 527 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לכם הרבס דה פרובנס, רוטב עגבניות, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו מרק עגבניות שום שמנת עם קרוטונים גבינה בגריל, בצל קלוי עם קרוטונים Gruyère, ו מרק עגבניות צלוי עם קרוטונים שום (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
מניחים את הבצלים על תבנית אפייה ומתלבשים קלות עם EVOO, ומתבלים בנדיבות עם הקורנית והמלח והפלפל. להלביש את השום עם EVOO, מלח ופלפל, ולאחר מכן לעטוף את השום בנייר כסף לקפל קצוות כדי לאבטח את הכיס. צולים את הבצל עד רך וזהוב, 30 דקות, הופך פעם אחת. צולים את השום עד רך מאוד, 35 עד 40 דקות.
שרפי את הפלפלים מעל להבה פתוחה על הכיריים או מתחת למנגל חם (לאחר הסרת הבצל והשום).
מניחים את הפלפלים החרוכים בקערה, לכסות מגניב להתמודד. נגב את עורות הפלפל במגבת. זרעים וקוצצים גס.
לקרר את השום להתמודד, ולאחר מכן לסחוט את שיני השום מן העורות לתוך קערת מעבד מזון. בשתי קבוצות, מוסיפים את הבצל, שום, פלפלים, מניות ועגבניות. מחית עד חלקה למדי.
מוסיפים את מחית לסיר עם passata ומתבלים עם herbes de Provence ומוסיפים את בזיליקום קרוע.
מחממים את המרק ומבשלים כדי לעבות קצת ולשלב טעמים, כ -20 דקות. תכוון את המלח והפלפל. מגניב ומקרר לארוחת איפור מראש.
כדי לשרת, לחמם את המרק על חום בינוני ולחמם מראש מחבת מחבת מחבת על חום בינוני. חמאה כל הלחם בצד אחד עם החמאה הריכה. הפוך את כריכי הגבינה עם הצדדים החמאה כלפי חוץ. גריל את הכריכים עד זהב פריך בכל צד. קוביות לריבועים בגודל ביס.
מגישים את המרק בקערות רדודות ומעל כל אחד עם כמה קרוטונים גבינה בגריל.