המתכון מרק עדשים יווני מוכן בסביבות שעה 1 וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן, וכל 30 ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 33 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 23 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זה עובד טוב כמו מרק זול מאוד. אם יש לך עלי דפנה, בצל, מלח ופלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . עם כפית ציון של 86% המנה הזאת מעולה. נסו מרק עדשים יווני לימוני, מרק עדשים יווני עם פיתה קלויה, ו מרק עדשים יווני (זיופים) עבור יום רביעי אפר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים בצל, גזר, סלרי ושום בסיר; מוסיפים מספיק מים כדי לכסות ירקות. מביאים תערובת לרתיחה; מוסיפים שמן, עלי דפנה, מלח ופלפל. להפחית את החום ומבשלים ירקות עד רך מעט, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה
8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מערבבים עדשים לתוך מרק; ומבשלים עד עד עדשים הם מכרז, 30 עד 45 דקות. מערבבים בחומץ. מרק מגניב מעט לפני ההגשה.