קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות79
מטבחיםאמריקאי
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםמרקים
מגזין

מרק עדשים עם שמן צ'ילי: Zuppa di Lenticchie

מרק עדשים עם שמן צ'ילי: Zuppa di Lenticchie
מרק עדשים עם שמן צ'ילי: Zuppa di Lenticchie עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 884 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו בצל, קליפות פסטה, קסטלוצ'יו עדשים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית מתכונים דומים: Zuppa Di Lenticchie Usticese, עדשים אדומים, צ'ילי ומרק חומוס, ו מרק צ'ילי צמחוני עדשים איטי.

הוראות

1
לשטוף ולנקז את העדשים, בזהירות לחטט בהם להוציא את כל חלוקי נחל.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
2
בסיר 3 ליטר, מחממים את 6 כפות שמן עד רק עישון.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
מוסיף את הבצל ושום פרוס. מבשלים עד מתרכך אבל לא חום, על 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
מוסיפים את העדשים ואת ציר העוף החם. מביאים את הנוזל לרתיחה. מנמיכים אז חום ומבשלים במשך 25 עד 30 דקות, שמירה על רמת הנוזל רק מעל העדשים על ידי הוספת מים יותר מעת לעת.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
עדשיםעדשים
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
מוסיפים את קונכיות הפסטה במהלך 6 הדקות האחרונות של הבישול. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
6
בינתיים, לחמם את הגריל או broiler. כאשר המרק מוכן לשרת, גריל או טוסט, פרוסות הלחם עד חום זהוב, על 2 דקות לכל צד. לשפשף כל פרוסה עם שן שום לחתוך.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
3 צלעות סלרי, חצויות3 צלעות סלרי, חצויות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
7
מצקת את המרק לקערות חמות.
מרכיבים שתצטרך
3 צלעות סלרי, חצויות3 צלעות סלרי, חצויות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
מצקתמצקת
8
מניחים פרוסת לחם שום על גבי כל מנה מרק.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
3 צלעות סלרי, חצויות3 צלעות סלרי, חצויות
9
לטפטף את הלחם ואת המרק עם שמן צ ' ילי ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
שמן צ ' ילישמן צ ' ילי
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
3 צלעות סלרי, חצויות3 צלעות סלרי, חצויות
10
2 שיני שום, פרוס דק
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
11
2 כפות פתיתי צ ' ילי
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
12
1/4 כוס אקסטרה-שמן זית כתית
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
13
2 כפיות מלח
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
14
1 כפית פלפל שחור סדוק
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור סדוקפלפל שחור סדוק
15
במחבת סאוט קטנה וחמה מוסיפים שמן זית כתית מעולה ושום.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
16
מטגנים עד הזהב ומוסיפים פתיתי צ ' ילי ומלח ופלפל. לבשל במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
17
הסר מהחום ולתת להחדיר.