מרק עוף וכופתאות עם קינואה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 394 קלוריות , 27 גרם חלבון ו -14 גרם שומן . מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.81 דולר למנה. זה מושלם לסתיו . המתכון הזה של Foodnetwork דורש אבקת אפייה, עלי פטרוזיליה, מלח ופלפל כשר וגזר. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-20 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 69% , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מרק עוף וכופתאות , מרק כופתאות עוף ומרק כופתאות עוף .
הוראות
1
מחממים את השמן בתנור או סיר הולנדי גדול על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה קפואה וקצוצה
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס עלי פטרוזיליה ארוזים בצורה רופפת, קצוצים דק
2
מוסיפים את הבצל ומטגנים תוך כדי ערבוב עד שהבצל מתחיל להתרכך, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קמח לבן מלא
3
מוסיפים את השום, החומץ והתימין ומערבבים עד שרוב החומץ מתאדה, כ-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 תפוז, גרידה
2 כוסות שיני שום
4
מוסיפים את הגזר, הסלרי, 1 כפית מלח וכמה טחונות פלפל שחור ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שהם רכים, כ-6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
מוסיפים את המרק, 4 כוסות מים, חזה עוף ושעועית קנליני, מביאים לרתיחה גבוהה ומבשלים עד שהעוף רך ומבושל, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מרק ברוקולי
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
אפונת שלג, מופשרת
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 כפית מלח היקורי מעושן
6
מוציאים בזהירות את העוף המבושל ומניחים בצד עד שהוא מתקרר מספיק כדי להתמודד.
מרכיבים שתצטרך
עוף מבושל
7
מוסיפים את הקינואה לסיר ומבשלים עד לשקיפות ורכות והחיידק דמוי החוט עוטף כל גרעין, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
בינתיים מוציאים וזורקים את עור העוף והעצמות. קורצים את הבשר לחתיכות בגודל ביס ומוסיפים חזרה למרק.
מכינים את הכיסונים. מערבבים יחד את הקמח, הפטרוזיליה, הביצים, החלב, אבקת האפייה ו-1/4 כפית מלח בקערה בינונית. מכניסים חצי מהבלילה למסננת מחוררת; מחזיקים את המסננת רק מעל המרק המבעבע, מגרדים ומעבירים את הבלילה דרך החורים בעזרת מרית גומי, ומניחים לכופתאות הקטנטנות לרדת לתוך המרק. מבשלים עד שהכופתאות צפות, תוך ערבוב כדי לשבור כל גושים גדולים, כדקה אחת. חוזרים על הפעולה עם הבלילה שנותרה. התאם את עקביות המרק עם עוד מים אם תרצה ומתבלים במלח אם צריך.