מרק עוף עשב לימון
מרק עוף למון גראס יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 12 מנות עם 148 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן כל אחד. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב וצמחוני דיאטה. אם יש לכם עצמות, מרק עוף דל שומן, ג'ינג'ר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. נסו מרק עוף עשב לימון, מרק עוף עשב לימון, ו עוף עשב לימון עם אורזו עשב (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת של 8 עד 10 ליטר, הביאו מרק לרתיחה על אש גבוהה. בינתיים, משוך וזורק שכבות חיצוניות גסות מלימון גראס וקצץ וזורק קצוות גזע; שוטפים לימון גראס.
חותכים כל גבעול לאורכים של כ -3 אינץ'. עם הצד השטוח של הסכין, מרסקים קלות עשב לימון וג ' ינג ' ר. שוטפים צ 'ילי וחותכים אחד או שניים לשניים לאורכם (השתמשו בשניים אם תרצו חריף); גזע צ' ילי שנותר (זרע, אם תרצה, עבור פחות חום), קוצצים דק ושומרים.
מוסיפים למרק רותח עשב לימון, ג ' ינג 'ר וצ' ילי חצוי. מנמיכים את האש ומבשלים, מכוסה, למשך 20 עד 30 דקות.
בינתיים שוטפים כרוב וחותכים לגזרים ברוחב של כ -1 / 4 אינץ 'ואורכם 2 עד 3 אינץ'. שוטפים פטריות, גוזמים וזורקים קצוות גזע וחלקים דהויים, ופורסים לאורך עובי 1/4 אינץ'. לקלף גזר ופורסים 1/4 אינץ עבה. שוטפים עוף וחותכים לפרוסות בעובי 1/4 אינץ 'באורך 1 1/2 עד 2 אינץ'.
בעזרת כף מחוררת מוציאים וזורקים עשב לימון, ג ' ינג 'ר וצ' ילי מהמרק.
מוסיפים כרוב, פטריות, גזר ושום למרק; מכסים ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים את האש ומבשלים עד שהגזר רך כשהוא מנוקב, 8 עד 10 דקות.
מוסיפים עוף ועגבניות (כולל מיץ). מכסים ומבשלים על אש גבוהה עד שהעוף כבר לא ורוד במרכז (חתוך לבדיקה), 2 עד 4 דקות.
מוסיפים מיץ לימון ורוטב דגים לפי הטעם.
מגישים מרק מהמחבת, או יוצקים לתוך קערה.
מניחים אורז, טריזי לימון, כוסברה וצ ' ילי קצוץ בקערות נפרדות ומציעים עם מרק להוסיף לפי הטעם.