מרק פולונז כרובית
אם יש לך בערך 1 שעה ו 10 דקות כדי לבלות במטבח, מרק Polonaise כרובית יכול להיות סופר lacto אובו צמחוני מתכון לנסות. מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 297 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי עבור סתיו. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך פטרוזיליה מתולתלת, חמאה, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: אספרגוס Polonaise, פולונז ברוקולי, ו פולונז ברוקולי.
הוראות
רבע הכרובית כך שאתה יכול בקלות לחתוך את הגזע המרכזי עבה. קוצצים את הכרובית הנותרת בערך.
ממיסים את החמאה למרק בסיר גדול. כאשר הוא מבעבע, מוסיפים את הבצל ומתרככים על חום עדין במשך כמה דקות, ערבוב קבוע. כאשר זה נראה שקוף, להוסיף את הכרובית, לכסות את המחבת ומבשלים עוד 5-6 דקות, רועד את המחבת פעם או פעמיים.
מוסיף את החלב, להעלות את החום מעט ומבשל, מכוסה חלקית, במשך 20 דקות עד הכרובית הוא רך מספיק כדי טהור בקלות.
בואו לעמוד על 5-10 דקות, ולאחר מכן liquidise בקבוצות בבלנדר או מעבד מזון. אתה יכול להתקדם לנקודה זו: להשאיר להתקרר ומקרר עד יום או להקפיא עד חודש.
כדי להפוך את לקשט, להרתיח את הביצים במשך 8-9 דקות, לנקז ולהשאיר להתקרר. קוביית הלחם ועיבוד לפירורים. ממיסים ידית חמאה במחבת גדולה, מוסיפים את הפירורים ומטגנים על חום בינוני עד חום זהוב. שמור נע פירורים לצבוע אותם באופן שווה, הוספת הידית השנייה של חמאה אם הלחם סופג את הראשון. להטות את פירורי צ ' יפס על נייר מטבח, לנער מעל קמצוץ של מלח.
קליפה וחצי מהביצים. חלמונים נפרדים מן הלבנים לדחוף דרך מסננת או לקצוץ את שניהם דק מאוד.
כדי לשרת, להוסיף את הקרם או חלב נוסף למרק, לחמם ולבדוק את התיבול.
מערבבים פירורים, חלמונים וחלבונים עם פטרוזיליה קצוצה. מצקת את המרק לשש קערות חמות ומפזרים כ 1 כף של לקשט באמצע כל אחד, עוזב להקה נקייה נחמד סביב הקצוות. להעביר את הקישוט הנותר סביב השולחן.