קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

מרק פולונז כרובית

מרק פולונז כרובית
אם יש לך בערך 1 שעה ו 10 דקות כדי לבלות במטבח, מרק Polonaise כרובית יכול להיות סופר lacto אובו צמחוני מתכון לנסות. מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 297 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי עבור סתיו. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך פטרוזיליה מתולתלת, חמאה, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: אספרגוס Polonaise, פולונז ברוקולי, ו פולונז ברוקולי.

הוראות

1
רבע הכרובית כך שאתה יכול בקלות לחתוך את הגזע המרכזי עבה. קוצצים את הכרובית הנותרת בערך.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
2
ממיסים את החמאה למרק בסיר גדול. כאשר הוא מבעבע, מוסיפים את הבצל ומתרככים על חום עדין במשך כמה דקות, ערבוב קבוע. כאשר זה נראה שקוף, להוסיף את הכרובית, לכסות את המחבת ומבשלים עוד 5-6 דקות, רועד את המחבת פעם או פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיף את החלב, להעלות את החום מעט ומבשל, מכוסה חלקית, במשך 20 דקות עד הכרובית הוא רך מספיק כדי טהור בקלות.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4
בואו לעמוד על 5-10 דקות, ולאחר מכן liquidise בקבוצות בבלנדר או מעבד מזון. אתה יכול להתקדם לנקודה זו: להשאיר להתקרר ומקרר עד יום או להקפיא עד חודש.
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
כדי להפוך את לקשט, להרתיח את הביצים במשך 8-9 דקות, לנקז ולהשאיר להתקרר. קוביית הלחם ועיבוד לפירורים. ממיסים ידית חמאה במחבת גדולה, מוסיפים את הפירורים ומטגנים על חום בינוני עד חום זהוב. שמור נע פירורים לצבוע אותם באופן שווה, הוספת הידית השנייה של חמאה אם הלחם סופג את הראשון. להטות את פירורי צ ' יפס על נייר מטבח, לנער מעל קמצוץ של מלח.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
קליפה וחצי מהביצים. חלמונים נפרדים מן הלבנים לדחוף דרך מסננת או לקצוץ את שניהם דק מאוד.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
7
כדי לשרת, להוסיף את הקרם או חלב נוסף למרק, לחמם ולבדוק את התיבול.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
8
מערבבים פירורים, חלמונים וחלבונים עם פטרוזיליה קצוצה. מצקת את המרק לשש קערות חמות ומפזרים כ 1 כף של לקשט באמצע כל אחד, עוזב להקה נקייה נחמד סביב הקצוות. להעביר את הקישוט הנותר סביב השולחן.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
מצקתמצקת