מרק פטריות בר עם ארוגולן וחזיר סראנו פריך עשוי להיות רק המרק אותו אתם מחפשים. מתכון זה מכין 8 מנות עם 416 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 36 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם ארוגולה רגילה, טימין, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 57%, המנה הזו די טובה. נסו מרק פטריות בר עם ארוגולן ואגוזי מלך ופרמזן-לחמניות קרום עם חמאת עשבים, פיצת קיץ בגריל עם אפרסקים מקורמלים, בוראטה, ארוגולן וסראנו פריך, ו מרק עדשים עם חזיר סראנו וארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים 3 כפות חמאה עם 1 כף שמן זית בסיר גדול על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את פטריות הבר ומבשלים עד שהפטריות מזהיבות והנוזל שלהן התאדה, בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
3
מעבירים את הפטריות לקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מחממים 1 כף חמאה עם 1 כף שמן בסיר בינוני על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
5
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מוסיפים את פטריות הקרמיני ומבשלים עד להזהבה, כ -4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות קרים
7
מפזרים קמח על פטריות ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
8
מוסיפים את הציר ואבקת הפורצ ' יני ומבשלים 20 דקות. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל. מסננים את הציר דרך מסננת לסיר שהקפצתם בו את פטריות הבר וזורקים את הבצל והפטריות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
9
מבשלים ציר על אש בינונית עד להסמכה קלה ואז מערבבים פנימה את פטריות הבר המוקפצות ומבשלים 15 דקות. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
10
בזמן שהמרק מתבשל, מחממים את שמן הקנולה במחבת מטגן צדדית גבוהה על אש גבוהה עד שהשמן מתחיל להבהב. בזהירות להוסיף את בשר חזיר, בקבוצות, ומבשלים עד פריך, על 45 שניות עד 1 דקה.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
15
מעבירים את העצמות והירקות לסיר גדול, מוסיפים 12 כוסות מים קרים, ואת שאר החומרים ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים במשך 4 שעות, מרפרפים את החלאה שעולה למעלה עם מצקת כל 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
מצקת
16
מסירים מהאש ומסננים דרך מסננת רשת לסיר נקי.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
17
מניחים חזרה על הכיריים על אש גבוהה ומבשלים עד להפחתה בחצי. השתמש מיד או תן להתקרר לטמפרטורת החדר, לכסות ולקרר או להקפיא עד שמוכן לשימוש.