קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות27
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק פטריות בר עם ארוגולה וחזיר סראנו פריך

מרק פטריות בר עם ארוגולה וחזיר סראנו פריך
מרק פטריות בר עם ארוגולן וחזיר סראנו פריך עשוי להיות רק המרק אותו אתם מחפשים. מתכון זה מכין 8 מנות עם 416 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 36 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם ארוגולה רגילה, טימין, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 57%, המנה הזו די טובה. נסו מרק פטריות בר עם ארוגולן ואגוזי מלך ופרמזן-לחמניות קרום עם חמאת עשבים, פיצת קיץ בגריל עם אפרסקים מקורמלים, בוראטה, ארוגולן וסראנו פריך, ו מרק עדשים עם חזיר סראנו וארוגולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים 3 כפות חמאה עם 1 כף שמן זית בסיר גדול על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיפים את פטריות הבר ומבשלים עד שהפטריות מזהיבות והנוזל שלהן התאדה, בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3
מעבירים את הפטריות לקערה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מחממים 1 כף חמאה עם 1 כף שמן בסיר בינוני על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
6
מוסיפים את פטריות הקרמיני ומבשלים עד להזהבה, כ -4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות קריםפטריות קרים
7
מפזרים קמח על פטריות ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
8
מוסיפים את הציר ואבקת הפורצ ' יני ומבשלים 20 דקות. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל. מסננים את הציר דרך מסננת לסיר שהקפצתם בו את פטריות הבר וזורקים את הבצל והפטריות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
9
מבשלים ציר על אש בינונית עד להסמכה קלה ואז מערבבים פנימה את פטריות הבר המוקפצות ומבשלים 15 דקות. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
10
בזמן שהמרק מתבשל, מחממים את שמן הקנולה במחבת מטגן צדדית גבוהה על אש גבוהה עד שהשמן מתחיל להבהב. בזהירות להוסיף את בשר חזיר, בקבוצות, ומבשלים עד פריך, על 45 שניות עד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מסננים על צלחת מרופדת במגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
12
מצקת את המרק לקערות, מוסיפים חופן ארוגולה, מעליהם פרוסת חזיר פריך ומזלפים כפית שמן כמהין לבן.
מרכיבים שתצטרך
שמן כמהין לבןשמן כמהין לבן
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
מצקתמצקת
13
מחממים תנור ל 450 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
שלב עצמות עוף, בצל, סלרי וגזר במחבת צלייה גדולה; זורקים בשמן ומתבלים קלות במלח ופלפל. צולים עד שהעצמות והירקות חומים זהובים עשירים, בערך 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
5 קילו עצמות עוף עם קצת בשר עליהן (גב, צוואר, כנפיים וכו')5 קילו עצמות עוף עם קצת בשר עליהן (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
15
מעבירים את העצמות והירקות לסיר גדול, מוסיפים 12 כוסות מים קרים, ואת שאר החומרים ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים במשך 4 שעות, מרפרפים את החלאה שעולה למעלה עם מצקת כל 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
מצקתמצקת
16
מסירים מהאש ומסננים דרך מסננת רשת לסיר נקי.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
17
מניחים חזרה על הכיריים על אש גבוהה ומבשלים עד להפחתה בחצי. השתמש מיד או תן להתקרר לטמפרטורת החדר, לכסות ולקרר או להקפיא עד שמוכן לשימוש.
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה

מרכיבים

113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.ארוגולה פראית או רגילהארוגולה פראית או רגילה2גב שומן חזירגב שומן חזיר4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרפלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס2largesגזר, קצוץ גסגזר, קצוץ גס1עץסלרי, קצוץ גססלרי, קצוץ גס2קילוגרםעצמות עוף, קצוץעצמות עוף, קצוץ12פטריות קרמיני, קצוצות בצפיפותפטריות קרמיני, קצוצות בצפיפות1חבורהפטרוזיליה שטוחה קטנה, גבעולים בלבדפטרוזיליה שטוחה קטנה, גבעולים בלבד23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'קמחקמח6sprigsטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק12 כפיות אבקת שוםאבקת פורצ'יניאבקת פורצ'יני1קילוגרםפטריות בר שונות (פורטובלו ,קרמיני, שיטאקי, צדפה, פורצ'יני), ניגב נקי וקצוץפטריות בר שונות (פורטובלו ,קרמיני, שיטאקי, צדפה, פורצ'יני), ניגב נקי וקצוץ23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר1קטןבצל ספרדי, פרוס דקבצל ספרדי, פרוס דק3largesבצל ספרדי, לרבעים (עור נשאר על)בצל ספרדי, לרבעים (עור נשאר על)8שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי82 כפות חמאה מומסתחזיר סראנוחזיר סראנו8שרימפס וורידיםשמן כמהין לבן, לטפטוףשמן כמהין לבן, לטפטוף43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפלפל שלםפלפל שלם