מרק פטריות פורצ'יני
מרק פטריות פורצ'יני נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מרק. מנה אחת מכילה 109 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם עגבניות משומר, חמאה, שמירוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכונים דומים: מתכון מרק פטריות פורצ'יני, לביבות פטריות פורצ'יני עם סלט פטריות וצ' ייב "שמנת", ו קציץ בשר פטריות פורצ'יני עם רוטב פטריות.
הוראות
להשרות פורצ ' יני ב 2 כוסות מים חמים 15 דקות.
מבשלים בצל בחמאה עם 1 כפית מלח בסיר בינוני כבד מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד בצל הוא חום זהוב, 10 עד 12 דקות.
מוסיפים סלרי, גזר ושום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 5 דקות.
להעביר פורצ ' יני עם כפית מחוררת לסיר ומתח השריית נוזל דרך מסננת בסדר רשת למדידת זכוכית גדולה.
מוסיפים פטריות לבנות לסיר עם 1 כפית מלח ופלפל 1/2 כפית. מבשלים, ערבוב, עד פטריות מכרז, 6 עד 8 דקות. מערבבים עגבניות, נותרים 6 כוסות מים, ונוזל ספוג פורצ ' יני. מבשלים, מכוסה חלקית, 30 דקות.
פירה 1 ירקות כוס 1 נוזל 1 כוס בבלנדר (להיזהר בעת מיזוג נוזלים חמים), ולאחר מכן לחזור סיר. מערבבים פטרוזיליה, שמיר, ומלח לפי הטעם.
מרק, ללא שמיר ופטרוזיליה, ניתן לעשות 3 ימים קדימה ומקורר.
הוסף עשבי תיבול לאחר reheating.