מרק פירות ים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו מרק פירות ים. מנה אחת מכילה 194 קלוריות, 22 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם שרימפס, עגבניות משומרות, שרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כמו קינוח. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 48%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: קוקוס קארי-מרק פירות ים (ראסה פירות ים), מרק פירות ים, ו מרק פירות ים.
הוראות
פגז שרימפס דווין, הצבת פגזים רק בסיר גדול. שוטפים שרימפס; ניקוז.
יוצקים 3 כוסות מים על קליפות; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, 20 עד 25 דקות, או עד שהנוזל מצטמצם לשניים.
מסננים נוזלים; להשליך פגזים ולהחזיר מלאי לסיר. מערבבים פנימה עגבניות, תירס, פחות רוטב סויה נתרן, שרי ומיץ לימון; מכסים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים 5 דקות.
מוסיפים שרימפס וצדפות; מבשלים, לא מכוסים, 2 דקות, מערבבים מדי פעם לפירוק עגבניות.
מערבבים קורנפלור ו 1 כף. מים; מערבבים למרק. מביאים לרתיחה; לבשל 1 דקה, תוך ערבוב מתמיד. מערבבים בצל ירוק ופלפל; מגישים מיד.