מרק פלפל צ'ילי Poblano
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך חלב, קמח, אגוז מוסקט טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. . נסו ארוחת ערב הלילה: קרמה דה צ'ילה Poblano (קלוי צ' ילה Poblano מרק), Vincent Price Sopa Poblano-מרק צ'ילה Poblano, ו Poblano Albóndigas עם מרק אנצ'ו צ' ילה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים פלפלים צ ' ילה poblano על גיליון עוגיות ומניחים בתנור. אפשר לעור להשחיר ולשרוף, הפיכת הפלפלים צ ' ילה עד שכל הצדדים נעשים. (הערה: לא לבשל יתר על המידה.) כאשר הם נעשים, למקם אותם בשקית נייר חותם. בתוך כ 15 עד 20 דקות, להוציא אותם מתוך השקית לקלף את העור כל אחד מתחת למים זורמים.
בבלנדר, לשלב את פלפלים צ ' ילה, מרק, מלח ופלפל לפי הטעם ואגוז מוסקט. להתמזג עד חלקה. בסיר קטן מעל חום בינוני, לחמם את החלב ולהניח בצד. בסיר אחר על חום בינוני, להמיס את החמאה או מרגרינה, להוסיף את הקמח ומערבבים היטב.
מוסיפים את החלב המחומם ומערבבים עד מעורבב היטב.
מוסיפים את תערובת פלפל צ ' ילה ומערבבים היטב. להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 30 דקות.