מרק פשטידת עוף וירקות
מרק פשטידת עוף וירקות עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 570 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. לך לחנות ותביא קצפת, קמח מהיר, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב בצק עלים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מאפה פאף אגס חמוציות כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, מרק פשטידת עוף תוצרת בית, ו כיסי פשטידת עוף.
הוראות
חותכים 6 סיבובים מ בצק עלים עם חותך עגול 3 אינץ'.
מניחים על דף עוגיות ungreased.
אופים 12 עד 15 דקות או עד נפוח וזהוב חום. תתחמם.
בעוד מאפה הוא אפייה, ב 4 1/2-ל 5 ליטר תנור הולנדי, להמיס חמאה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים תפוחי אדמה, סלרי, גזר ובצל; מבשלים 5 עד 6 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל מתרכך.
מקציפים מרק, קמח, עופות תיבול, מלח ופלפל לתערובת תפוחי אדמה עם מקציף חוט.
חום לרתיחה; להפחית את החום בינוני-נמוך. מכסים; לבשל 15 עד 20 דקות, ערבוב מדי פעם, עד תפוחי אדמה רכים מרק מעובה מעט.
מערבבים את שאר החומרים למרק. כיסוי; לבשל 5 עד 6 דקות, ערבוב מדי פעם, עד עוף ואפונה חמים. מרק מצקת לתוך קערות; העליון כל מנה עם מאפה.