מרק צ'דר-בירה
מרק צ'דר-בירה הוא צמחוני מרק. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 178 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קמח, פלפל, גבינת צ'דר אקסטראשרפ, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: צ'דר ומרק בירה, מרק צ'דר, ו מרק צ'דר.
הוראות
מסדרים קוביות לחם בשכבה אחת על מחבת ג ' לי רול; קוביות לחם מעיל עם ספריי בישול.
אופים ב 450 במשך 10 דקות או עד קלוי. תניח בצד.
מחממים תנור הולנדי על חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים בצל; מטוגנים 4 דקות.
להוסיף שום; לטגן 1 דקה. מערבבים בירה; מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים 20 דקות או עד בצל הוא רך מאוד.
מניחים תערובת בירה 1 מרק כוס בבלנדר.
הסר את החלק המרכזי של מכסה בלנדר (כדי לאפשר אדים לברוח); מכסה בלנדר מאובטח על בלנדר.
מניחים מגבת נקייה מעל פתיחה במכסה בלנדר (כדי למנוע splatters). להתמזג עד חלקה. להחזיר תערובת פריד למחבת. מערבבים הנותרים 3 מרק כוסות; להביא לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות.
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים קמח וחלב כוס 1, ערבוב עם מקצף עד חלקה.
מוסיפים תערובת קמח שנותר 1 כוס חלב למחבת; לבשל 12 דקות או עד מעט מעובה.
הסר מחבת מהחום. בהדרגה להוסיף גבינה, ערבוב עד חלקה. מערבבים בפלפל.
מגישים עם קוביות לחם ועירית.