תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל בייקון כפול מרק צ'יזבורגר. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 996 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 65 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. 14037 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך צ'דר, זהב יוקון, חרדל דיז' ון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: בייקון צ'יזבורגר כפול מרק גבינה, בייקון-מחבת צ'יזבורגר כפולה, ו בייקון צ'יזבורגר צ' דר כפול עם בצל מקורמל.
הוראות
1
מבשלים את בשר בקר טחון ברוטב גדול על אש בינונית, על 8-10 דקות, ולהניח בצד.לבשל את הבייקון במחבת, על 5-7 דקות, ולהניח בצד על מגבות נייר שומר על 2 כפות של שומן חזיר במחבת ו 1 כף מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את הבצל, גזר, סלרי וחלפיניו ומבשלים עד למכרז, על 10-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, בערך דקה
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
4
מערבבים בקמח ולתת לו לבשל במשך 2-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
5
מוסיפים את המרק, בירה, בייקון, בשר בקר, תפוחי אדמה, קטשופ, חרדל, רוטב ווסטרשייר ועגבניות, מביאים לרתיחה, מפחיתים את החום ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, כ 10-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
דגני קריפיקס, מרוסקים
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/2 פאונד חוואר קצוץ
6
מוסיפים את החסה, החלב והגבינה ומבשלים עד שהגבינה נמסה מבלי להחזיר אותה לרתיחה.העונה עם קאיין, מלח ופלפל וליהנות!בעוד המרק מתבשל, לזרוק את קוביות לחמניה בשומן בייקון שמורות ואופים בתנור 204°/200C שחומם מראש עד חום זהוב קלות, על 10 דקות, פונה חצי דרך.