מרק צבים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מרק צב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 31 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 430 קלוריות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו עגבנייה, פלפל, שרי ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו מרק צבים, מתכון מרק צב קלאסי, ו עוגת צב (מתכונים דומים).
הוראות
שים את בשר הצב בסיר גדול עם 1 כפית מלח, 1/4 כפית קאיין ומים.מביאים לרתיחה.להוריד כל קצף שעולה למעלה.להפחית את החום בינוני ומבשל במשך 20 דקות.עם כפית מחוררת להעביר את הבשר למגש.
חותכים את הבשר לקוביות 1/2 אינץ ' ושומרים את liquid.In עוד מחבת רוטב גדולה, לשלב את החמאה והקמח על חום בינוני, ערבוב כל הזמן במשך 6 עד 8 דקות כדי להפוך רביכה כהה.
מוסיף את הבצל, שאלוט, פלפלים וסלרי.מערבבים מדי פעם ומבשלים 2 עד 3 דקות עד שהירקות רכים מעט.
מוסיפים את עלי המפרץ, קורנית ושום, מבשלים 2 דקות.
מוסיפים את העגבניות ואת בשר הצב.מבשלים 5 עד 6 דקות ערבוב מדי פעם.
מוסיפים את רוטב ווסטרשייר, את המלח והקייאן הנותרים, את מלאי הצבים (כ -6 כוסות) מיץ לימון, ושרי.מביאים לרתיחה, להפחית את החום בינוני ומבשלים במשך 10 דקות.
מוסיף את הפטרוזיליה, בצל ירוק, וביצים ומבשלים במשך 45 דקות.
מקשטים עם בצל ירוק וביצים קצוצות.