מרק צדפות ואורז בר
מרק צדפות ואורז בר דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מרק שמגיש 8. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 107 קלוריות. לכו לחנות ותביאו 2 קותלי חזיר, מיץ צדפות, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די גרוע. תבשיל אורז בר צדפות, אורז בר ותבשיל צדפות, ו מרק צדפות דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מבשלים בייקון בסיר גדול וכבד על אש בינונית-נמוכה 6 דקות או עד פריך. מערבבים בצל; מכסים ומבשלים 8 דקות או עד הבצל רך, ערבוב מדי פעם.
מסננים צדפות דרך מסננת מעל קערה. להזמין צדפות; להוסיף נוזל צדפות למחבת.
מערבבים מיץ צדפות וקמח בקערה קטנה; מערבבים עם מקצף עד חלקה.
מוסיפים תערובת מיץ צדפות, מרק, ועלה דפנה למחבת. הגבר את החום לגובה בינוני. מביאים תערובת לרתיחה; מבשלים עד מופחת 2 כוסות (כ 6 דקות).
להפחית את החום לנמוך. להשליך עלה דפנה. מערבבים באורז, חלב, חצי וחצי, מלח ופלפל. כיסוי ומבשלים 10 דקות. מערבבים צדפות שמורות; לבשל 5 דקות או עד הקצוות של צדפות תלתל.
מפזרים פטרוזיליה טרייה קצוצה, אם תרצה בכך.