אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן לקופסת המתכונים שלך, מרק קונפטי עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 248 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -16 גרם שומן כל אחת. תמורת 80 סנט למנה , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. זה עובד היטב בתור מזנון. אם יש לכם גבינה מעבדתית, חלב, גזר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם לסתיו . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . עם ציון ספונקולרי של 42% , המנה הזו מוצקה. נסו מרק פפרוני קונפטי , מרק קונפטי פראי בבישול איטי וקונפטי ירקות (מתכונים דומים).
הוראות
1
במיקרוגל 3-Qt. תבנית אפייה, משלבים גזר, רוטבגה, סלרי, ברוקולי, כרובית, בצל, מים וחמאה אם רוצים. מכסים ומכניסים למיקרוגל בחום גבוה למשך 9 דקות או עד שהירקות רק רכים, תוך ערבוב שלוש פעמים במהלך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאה
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
רוטבגה
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
ירקות בתערובת קליפורניה
2
מערבבים פנימה גבינה, תירס, אפונה וחזיר; מכסים ומניחים לעמוד למשך דקה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
3
מוסיפים חלב, מלח, פלפל וסוכר; מכסים ומכניסים למיקרוגל על בינוני-גבוה, תוך ערבוב שלוש פעמים, למשך 5-7 דקות או עד שהגבינה נמסה והמרק מחומם (לא להרתיח).
ניתן לשלב אנטיפסטי עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות Barefoot Bubbly Extra Dry. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-15 דולר לבקבוק.
בועה יחפה במיוחד יבש
שמפניה Bubbly Extra Dry Barefoot מציעה ניחוחות של תפוח בשל בתוספת רמזים של הדרים. טעמים קלויים משלימים את הגימור הקרמי והמתמשך. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות צלזיוס), המבעבע הזה מאוזן בצורה מושלמת עם שכבות מרובות של פירות כדי לשמח את החך.