בייקון, בשר חזיר ומרק עדשים נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 390 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם עדשים, גזר, כרישה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החזיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח גרהם תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. נסו מרק בייקון ועדשים, עדשים ומרק בייקון, ו מרק עדשים עם בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים בייקון בתנור הולנדי מעל חום בינוני עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
הסר מן המחבת, הזמנת 2 כפות טפטוף במחבת; להניח בייקון בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים בשר חזיר לטפטופים במחבת; לבשל 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את הבצל ואת 4 המרכיבים הבאים (בצל דרך גזר); מכסים ומבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
20 פרוסות זוקיני דקות
5
מוסיפים מרק ו-6 המרכיבים הבאים (מרק דרך עלי דפנה). מביאים לרתיחה; מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 30 דקות או עד עדשים רכים. Discard bay leaves; מפזרים בייקון ועירית רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
עדשים
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה