מרק קייל Co-op של ליסה
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. . מתכונים דומים: עוגת הפודינג של ליסה, הגרנולה של ליסה, ו הלזניה הכי טובה של ליסה..
הוראות
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני. מבשלים את הבצל והכרוב בשמן החם עד כרוב רך, על 10 דקות.
מוסיף את השום, גזר, שעועית חומוס ומבשלים יחד במשך כ 5 דקות.
יוצקים את מרק העוף לתוך הסיר. מתבלים בפלפל האדום, במלח ובפלפל השחור. מבשלים עד שעועית גזר garbanzo במכרז, כ -20 דקות.
כאשר המרק מתבשל, מפורר את הנקניק למחבת מעל חום בינוני. מבשלים עד להשחמה לחלוטין, שוברים את הנקניק לחתיכות קטנות עם כף עץ כפי שהוא מבשל. מערבבים את הנקניק מבושל לתוך המרק רק לפני ההגשה.