קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות51
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק שעועית בסגנון טוסקנה: ריבוליטה

מרק שעועית בסגנון טוסקנה: ריבוליטה
מרק שעועית בסגנון טוסקנה: ריבוליטה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 420 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן כל אחד. אם יש לכם שעועית קנליני, גבעול סלרי, טימין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 85%. הציון הזה נהדר. נסו ריבוליטה (מרק ירקות, שעועית ולחם מעופש), ריבוליטן בסגנון סיינה, ו שלוש שעועית ריבוליטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את פולי הקנליני המושרים מראש בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מרק ברוקולישמנת מרק ברוקולי
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים מים רק כדי לכסות את השעועית ומביאים את המים לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים את האש ונותנים לשעועית להתבשל עד שהם רכים, בערך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
3
במחבת מטגן בגודל 12 אינץ ' מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה עד שהוא חם אך לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את הבצל, הכרישה, הגזר, הסלרי, השום הפרוס ועשבי התיבול. מבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהירקות מתחילים להתרכך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
5
מוסיפים את הכרוב השחור-לבן ומבשלים עד שהכרוב התרכך והטעמים התמזגו, כ -10 דקות. מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ל-1 אננסל-1 אננס
6
הסר את ענפי הרוזמרין והטימין ואת עלה הדפנה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
צווארי עוףצווארי עוף
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
7
מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים עד שרסק העגבניות מופץ היטב בכל תערובת הירקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
8
מחממים את הגריל או הברוילר.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
9
מוסיפים את תערובת הירקות לסיר עם שעועית ומים ומניחים להתבשל עד שהטעמים מעורבבים היטב, כ-30 דקות נוספות. כשהמרק קרוב לסיום, צלו או צלו את הלחם עד ששני הצדדים משחימים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
10
חותכים את שן השום שנותרה לשניים, ומשפשפים את הלחם הקלוי בקצה החתוך של השום. מחק את השום.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
11
מגישים את המרק חם ב -4 קערות מחוממות עם ברוסקטת השום בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
12
מקשטים עם זילוף של פרמיגיאנו, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano