קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות47
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק שעועית טוסקני עם פרושוטו ופרמג'יאנו מגורר-רג' יאנו

מרק שעועית טוסקני עם פרושוטו ופרמג'יאנו מגורר-רג' יאנו
מרק שעועית טוסקני עם פרושוטו ופרמג'יאנו מגורר-רג' יאנו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1658 קלוריות, 105 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %60 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו עלי בזיליקום, עלי טימין, כרוב נאפה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית ציון של 90% המנה הזאת מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : קישואים אל Forno קון Parmigiano-רג'יאנו דואר Prosciutto, תאנים ופרושוטו עם נענע ופרמג'יאנו מגולח-רג' יאנו, ו מרק שעועית לבנה טוסקנית עם פרושוטו.

הוראות

1
מערבבים את השעועית והנוזל שלהם עם שום, מלח, טימין, בזיליקום, ו 2 כוסות מים בסיר גדול ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 5 דקות כדי להתיך את הטעמים.
מרכיבים שתצטרך
2
הסר על 1 1/2 כוסות של השעועית, החזרת שום או בזיליקום לסיר. השתמש בבלנדר טבילה כדי לטחון את השעועית הנותרת בסיר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
3
(לחלופין, תן למרק להתקרר מעט ולאחר מכן להעביר אותו למעבד בלנדר או מזון פירה, מחזיק את המכסה חזק כך הנוזל החם לא להתיז החוצה.) מערבבים את השעועית השמורה וכרוב ודקים את המרק עם מים במידת הצורך. מבשלים את המרק על חום בינוני עד כרוב wilts והוא רך מעט, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מחלקים את המרק באופן שווה בין ארבע צלחות מרק גדולות או קערות, ממלאים אותם ממש מתחת לשוליים.
מרכיבים שתצטרך
5
טפטוף כל מנה עם שמן זית איכותי לגרר שכבה דקה של גבינת פרמזן עליהם. קרע פרוסה אחת של הפרושוטו לכמה חתיכות וערבב את החתיכות לקערה אחת של מרק; חזור עם פרושוטו פרוסות הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
6
ננסי סילברטון ובעלה, מארק פיל, הם הבעלים והמנהלים של מסעדת קמפנילה והלה בריאה
7
מאפייה בלוס אנג ' לס. היא המחברת של המאפים של ננסי סילברטון מלה בריאה
8
מאפייה (מועמדת לפרסי ג 'וליה צ' יילד וג ' יימס בירד) וקינוחים. היא גרה בלוס אנג ' לס. Carolynn Carreño הוא עיתונאי עטור פרסים ג ' יימס בירד של 100 דרכים להיות פסטה, פעם על טארט, ו טוויסט של פרק כף היד. היא גרה בלוס אנג ' לס ובניו יורק.
מרכיבים שתצטרך