קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות9
מגזין

מרק שעועית לבנה ופסטה

מרק שעועית לבנה ופסטה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו מרק שעועית לבנה ופסטה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 22 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל 281 קלוריות. מתכון זה משמש 12. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו שיני שום, דומדמניות, בזיליקום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי לנצל את הדומדמניות המיובשות אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם סקונס לחם סודה כמו קינוח. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 10 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 80%. הציון הזה די טוב. נסו מרק שעועית לבנה ופסטה, מרק שעועית לבנה ופסטה, ו מרק פסטה, כרוב ושעועית לבנה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מיין שעועית ושטוף במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2
מניחים שעועית בתנור הולנדי או בקומקום מרק; מוסיפים מים לכיסוי ב -2 אינץ'. מביאים לרתיחה; מרתיחים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
3
מסירים מהאש; לכסות ולתת לעמוד במשך שעה 1.
4
מסננים ושוטפים שעועית, זורקים נוזלים.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
5
באותה מחבת מבשלים את הנקניקיה, הבצל, הגזר והשום על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוסיפים את המרק, המים, הדומדמניות, הבזיליקום והשעועית השמורה. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 1-1 / 2 עד 2 שעות או עד שהשעועית רכה, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
דומדמניותדומדמניות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
7
מוסיפים עגבניות ופסטה; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 15 דקות או עד שהפסטה רכה.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
8
מגישים עם גבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה