מרק שעועית שחורה נקניק איטלקי
זה הוא די זול מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם אין לך רסק עגבניות הוסיף מלח, פלפל טחון, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. נסו מרק שעועית שחורה איטלקי, מרק נקניק ושעועית איטלקי, ו מרק נקניק ושעועית איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
פירורי נקניק בתנור הולנדי; מוסיפים בצל, גזר, סלרי ושום. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה 5 דקות או עד נקניק הוא השחמה וירקות הם מכרז, ערבוב לעתים קרובות.
להוסיף 2 פחיות שעועית שחורה, מרק עוף, הבא 7 מרכיבים.
מקום הנותרים 1 יכול שעועית שחורה בקערה; מחית עם מזלג, ולהוסיף תערובת מרק. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 30 דקות או עד מעובה. מרק מצקת לתוך קערות בודדות. למעלה כל מנה עם 1 כף שמנת חמוצה.
מקשטים עם עלי כוסברה טריים, אם תרצה.