מרק שעורה פטריות הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני מנה עיקרית. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 322 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו גבעולי סלרי, טימין, בצלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו מרק שעורה פטריות, מרק שעורה פטריות, ו מרק שעורה פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת בינונית, להביא את השעורה 4 כוסות מים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים עד מכרז, 30 עד 40 דקות. בינתיים, לחמם את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
שעורה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את הבצלים, המלח והפלפל. מכסים ומבשלים עד הבצלים התרככו, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מוסיפים את הגזר והסלרי ומבשלים, מכוסים, במשך 6 דקות יותר.
מוסיפים את הפטריות, מגבירים את החום לגובה בינוני, ומבשלים, מכוסים, עד שהם משחררים את המיצים שלהם, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
5
מוסיפים את המרק, עלי דפנה, קורנית ומבשלים, חשופים, במשך 10 דקות. מערבבים את השעורה המבושלת ומבשלים 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
שעורה
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
6
הסר וזרוק את עלי המפרץ. אם תרצה, מתבלים עם מלח ופלפל נוספים ומגישים עם טוסט שאור.עצה: אם יש לך כמה דקות כדי לחסוך, להביא את טעם אגוזי השעורה על ידי חיתוך התבואה המבושלת עם 1 כף שמן זית או חמאה על חום בינוני במשך כמה דקות לפני הוספת המים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גב שומן חזיר
סטייקים של ניו יורק
שעורה
הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה